reklama
G
gość_forum
Gość
A ja już po ostatnim kłuciu gonalem,jutro wizyta jak tam pęchole urosły :-) oby był JEDEN i dorodny :-)
M26
Fanka BB :)
10000 € dość sporo ;/ dobrze Kredko ze chociaż te badania zrobilas. A co do pracy, może nie ma co się tak szybko poddawać
Beti będziemy czekać na wieści
Beti będziemy czekać na wieści
stacy
Witam,
Miałam dzisiaj koszmarny dzień :-( Byłam normalnie w pracy, w toalecie jak byłam patrzę jakieś plamienie. Na szczęście nie czystą krwią. Myślałam, że zejdę z nerwów w tym kiblu. Do męża nie mogłam się dodzwonić, dopiero mama po mnie przyjechała i sru do szpitala. W szpitalu jeszcze czekałam 20 minut na lekarza. Jego zdaniem mogło to być oczyszczenie po tym drugim zarodku bo dziś na USG nie było widać żadnych plamek. Dzidziuś ma się dobrze, serduszko biło i się ruszał. Mam obserwować co się będzie działo i w razie czego przyjechać. Pierwszy raz w życiu się tak bałam. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
Miałam dzisiaj koszmarny dzień :-( Byłam normalnie w pracy, w toalecie jak byłam patrzę jakieś plamienie. Na szczęście nie czystą krwią. Myślałam, że zejdę z nerwów w tym kiblu. Do męża nie mogłam się dodzwonić, dopiero mama po mnie przyjechała i sru do szpitala. W szpitalu jeszcze czekałam 20 minut na lekarza. Jego zdaniem mogło to być oczyszczenie po tym drugim zarodku bo dziś na USG nie było widać żadnych plamek. Dzidziuś ma się dobrze, serduszko biło i się ruszał. Mam obserwować co się będzie działo i w razie czego przyjechać. Pierwszy raz w życiu się tak bałam. Mam nadzieję, że będzie dobrze.
G
gość_forum
Gość
Stacy,idz na zwolnienie!!!!! w naszch przypadkach trudno jest zajśc w ciązę ale jeszcze trudniej jest donosić,lepiej dmuchac na zimne,dużo odpoczywaj! To rozkaz ;-)
kredka82
Stacy,idz na zwolnienie!!!!! w naszch przypadkach trudno jest zajśc w ciązę ale jeszcze trudniej jest donosić,lepiej dmuchac na zimne,dużo odpoczywaj! To rozkaz ;-)
Popieram!!!!!!!
kamisia871
Ja również uważam że zwolnienie to dobry pomysł,po swojej historii wiem, że gdyby mi się udało zafasolkować to od razu bym zniknęła z pracy
Ostatnia edycja:
G
gość_forum
Gość
Witam dziewczynki jestem po wizycie,cholera żadne jajco nie zdominowało sie jak były trzy tak kur*a trzy urosły 20,18,16mm.Podał mi pregnyl.w sobotę o 9 iui :-) kurna i co teraz
reklama
Podziel się: