reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Niebajko on powiedzial taka dziwna nazwe i wydaje mi sue ze niedawno pierwszy raz to gdzies slyszalam ale nie moge sobie przypomniec.

reklama
Witam,
Miałam dzisiaj koszmarny dzień :-( Byłam normalnie w pracy, w toalecie jak byłam patrzę jakieś plamienie. Na szczęście nie czystą krwią. Myślałam, że zejdę z nerwów w tym kiblu. Do męża nie mogłam się dodzwonić, dopiero mama po mnie przyjechała i sru do szpitala. W szpitalu jeszcze czekałam 20 minut na lekarza:angry:. Jego zdaniem mogło to być oczyszczenie po tym drugim zarodku bo dziś na USG nie było widać żadnych plamek. Dzidziuś ma się dobrze, serduszko biło i się ruszał:-D. Mam obserwować co się będzie działo i w razie czego przyjechać. Pierwszy raz w życiu się tak bałam. Mam nadzieję, że będzie dobrze.

Stacy,idz na zwolnienie!!!!! w naszch przypadkach trudno jest zajśc w ciązę ale jeszcze trudniej jest donosić,lepiej dmuchac na zimne,dużo odpoczywaj! To rozkaz ;-)

Ja również uważam że zwolnienie to dobry pomysł,po swojej historii wiem, że gdyby mi się udało zafasolkować to od razu bym zniknęła z pracy :)

Ostatnia edycja:
Witam dziewczynki jestem po wizycie,cholera żadne jajco nie zdominowało sie :szok: jak były trzy tak kur*a trzy urosły 20,18,16mm.Podał mi pregnyl.w sobotę o 9 iui :-) kurna i co teraz :no: :eek:

reklama
Do góry