reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
i uległam wczoraj przedziwnemu "wypadkowi", smieję się do teraz, choc mogło się skończyć źle!!

siedzę przy stoliku, rozmawiam z towarzystwem, podchodzi moja mama i gadamy dalej. ja trzymam w rece kieliszek na wysokosci twarzy, mama zywo gestykuluje. i nagle nie wiadomo jak machnęła reką zbijajac mój kieliszek, czego efektem było wylane wino (miałam tam całe 3cm trunku), kawałki szkła na sukience i... i nagle goście z przerazeniem na mnie patrzą i słysze "krew". do teraz nie wiem, jak to mozliwe, ale kawałek szkła przeciął mi wargę od srodka, mimo ze szkła w buzi nie miałam:/ poszłam do taolety z przerazoną mamą i sie zasmiewałam w głos :D no co za głupi wypadek! na szczescie rana nie była głeboka, wypłukałam usta zimną wode i po dłuższej chwili było ok :) no i zyskałam ksywę "krwawa Marry" :D przerzuciłam się tez na bezalkoholowe modżajto :D

reklama
Magda ja mialam w polowie listopada i tak samo bylo - lato w pelni:-) jak dwa dni pozniej mielismy sesje caly dzien to bylam w samej sukience bez niczego na ramionach przez caly dzien!

Aniko
No pieknie, zeby mama na corke zamach robila:p hahaha.... a tak na powaznie, to bidulka musiala sie przestraszyc.

Beti
Ja tez jestem grudniowka;-) 29;-) sniegu niestety nie bylo, a tak mi sie marzyl:-) ale delikatny mrozek-3 i sloneczko;-) tez fajnie.

Kredko
CEzekam razem z Toba na 9;-)&&&

Chyba jestem jedyna, ktora się cieszy z tej pogody pod psem:D narrreszcie mozna odetchnac od tego slonca i upalu!!! :p

U mnie byl paskudny nastrojowo weekend, nie ma sie czym chwalić :p

Trzymajcie sie cieplutko i miłego dnia:**

reklama
Do góry