reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyny jestem;)

Widze alkoholowe tematy - nie poszaleje z Wami poki co:p zreszta nie pamietam, kiedy ostatni raz pilam... alkoholu wystrzegalam sie praktycznie od poczatku tego roku, bo chcialam byc jak najlepiej przyszykowana do ciazy. Zreszta moj N. tez raczej nie pije przez chorobe, okazjonalnie piwko, wiec o tyle bylo mi latwiej:) poki co nie ciagnie mnie w ogole, choc wiem, ze ciagnie brzuchaty do piwska:D

Magda duzo sily w Twoja strone wysylam!!! Niebawem zadzwonia! Zobaczysz:) a wtedy bedzie wielka radosc, ze to juz sie dzieje:) Kciuki Kochana za Ciebie wielkie! Naleweczka pomogla? :) zdrowiej:***

U mnie dziewczyny taki kasztan ze glowa mala. Pozarlam się, tak jak Emi, ze swoim N. Znowu po dupie niezle finansowo dostalismy:/ ze tak powiem mogl mi tego oszczedzic, ale jak to rozpieszczony synus, zanim cokolwiek ustalil, postanowil pozalic sie ciezarnej narzeczonej, kiedy bylam w pracy...tak sie zagotowalam, ze az mi sie w glowie zakrecilo - pierwszy raz.. on nie rozumie, ze powinien odciazac moja glowe bo i tak jestem jedna z tych przejmujacych sie absolutnie wszystkim!! Poszlam wczoraj spac o 18!!! Padlam plackiem! Musialam dzis z rana sprawdzic wynik meczu, bo zamiast kibicowac, chrapalam w najlepsze...

No i bylam 3ego u lekarza. Dzidziol jest, ma juz z 9 cm, serducho puka, wyniki mam super - tak trzymac. Wiem juz do kogo na echo serca maluszka mam sie udac, takze o tyle spokojniejsza..
Oby bylo ok i ta fala wsteczna zniknela...jeszcze 10tyg nerwow. Za miesiac znowu wizyta. W pazdzierniku polowkowe?
Ja pitole... te starankowe tematy jakos bardziej ogarniam niz te ciazowe:| w zupelnosci!
A .. no i wiek ciazy zgadza sie mniej więcej z tym z usg prenatalnego. Koncze 14tydz.

reklama
Niebajko no tak z ta brzydsza plcia juz jest... dlatego maja nas:-D
No ja w tym roku tez nie imprezuje zbyt wiele. Sporadycznie mi sie zdarzy ale nidgy nic mocnego:-)
No a dzidziol to juz niezly smok:-) albo smoczyca:-D a kiedy sie plec poznaje???

Niebajko duży dzidziuś :)
Współczuję klotni z M :/
Ja z alkoholi jestem w stanie tylko piwko owocowe lub winko słodkie :) taki ze mnie smakosz. W ogóle czuje ze @ się z zbliża bo brzuch mam wzdety i apetyt na wszystko :)

kamień z serca ufff...

Ostatnio tu strasznie cicho :eek: aż dziwnie,czasami to musiałam was godzinami czytać żeby was nadrobić,a teraz cisssssza :sorry:

no właśnie jakoś tak mamy, albo cisza albo tsunami postów:-)
Ja jestem ale od kiedy chodze na fitness to jakos malo czasu mam:-) no i dzis jest 10 dzien jak nie zjadlam nic slodkiego:-D

kredka gratki, twój mały wielki sukces. ja też już bega na sportowo. w poniedziałek rozpoczynam zajęcia jogi u nowego instruktora. ciekawe jak to będzie. poza tym kijki zamówiłam do chodzenia. lubię sportowość:-)

Kredko no to gratulacje! :rofl2: Ja tam w ogóle nie jem słodyczy,po prostu nie lubię ale za to MIĘCHO!!!!!!!! uwielbiam :-D

ja słodkie mogę codziennie jeśli tylko jest z mięsa. jestem mięsożercą

Niebajko mam nadzieję, że ciśnienie opadło. rozejm zawarty?

naleweczka pomaga, ale zatoki zawaliło mi na maksa. ale walczę.

ogólnie dołuję się jakoś sama nie wiem o co chodzi, niech zacznie się dziać w temacie bo zwariuję...

Magda to ja Ci na zatoki dam najlepsza rzecz! Mi to w szpitalu przepisali jak na tej kamerce bylam i dziala super:-) mozesz kupic w aptece bez recepty i jest to butelka do plukania zatok. Dla mnie bylo to obrzydliwe ale jak juz sprobowalam to pikus:-) nazywa sie to NeilMed sinus rinse zobaczysz ze przejdzie szybko

dzięki kredko. jak nie przejdzie to spróbuję.:-) muszę sobie w końcu sprawić inhalator. jest tak że chorujemy niezmiernie rzadko (z czego tylko się cieszyć) ale jak nas dopadnie nie ma się czym ratować:sorry:

Witam sie i ja :-)
Niebajko uściski dla Twojego Wielkoludka :-)
Magda ja myślę że U Ciebie bedzie tak jak we wczorajszym filmie,nie wiem czemu go nigdy nie widziałam :szok: NIGDY NIE MÓW NIGDY,najpierw okazało się że nie może mieć dzieci,załamka totalna ,a pużniej ciąża z blizniakami :-D a na koniec jeszcze zadzwonili z OA i adoptowała córeczkę majac już swoje blizniaki,poryczałam się jak głupia,bo myślałam o Tobie.Dziwny zbieg okolicznosci że akurat teraz ten film puścili!!!! :rofl2:
Kredko to jaki wynik meczu :-D

Na genetycznych mowila dr, ze na 70% dziewczynka. Ale czekam jeszcze na potwierdzenie przy polowkowych w 20tyg ;)
Rozejmu nie ma:/ u nas zazwyczaj dlugotrwale dąsy.. czy faceci kiedykolwiek dorastają? Ja mam wrazenie, ze tylko ich zabawki staja sie droższe, a w głowach te same pierdołcie co u 2latka... no i z placzem do mamusi..

Plukanie zatok niezly patent! Nawet zwykla sola fizjologiczna pomaga!
Oj Magda:/ oby szybko puścilo!! A inhalacje nad miska z woda z sola chociazby:) goracy prysznic itp:)

Beti ja tego filmu nie widziałam, albo nie pamietam:| musze podpatrzec w necie :)

Dziekuje za buziaki i uściski dla Karalucha:D :*

jeszcze co do slodyczy... jak nie przepadam zbytnio, to mialam 2 tygodnie słodkości :D jak coś nie bylo slodka bulka, to nie chciało przejsc przez gardło :p w sklepach przy kasie pokazywalam pusty woreczek i kazalam paniom doliczac za pochłonięte w międzyczasie buleczki:p ale poki co +1kg, takze nie jest zle:)

Ostatnia edycja:
Beti39 ja widziałam kiedyś ten film, jak włączyłam tv i zobaczyłam , że leci to moje serce zgubiło rytm... ryczałam poduszkę. nie dooglądałam do końca, nie miałam siły. choć to głupie bo przecież END był HAPPY. nie na mój stan emocjonalny...

Niebajko no ciekawe kto tam mieszka u Ciebie
a faceci?? szkoda słów...

reklama
Magda to wlasnie jest sol fizjologiczna z czyms tam jeszcze i mowie Ci idz do apteki i to kup i po 1 razie zobaczysz roznice.

A i jak widzisz wszystko daje znaki ze z oa zadzwonia do Was:-)

Co do facetow to prawda trzeba ich czasem za reke prowadzic:-) a co do sporow to ja jestem z tych co nie maja cichych dni, nawet godzin! Po paru minutavh musi byc zgoda i zawsze ktores pierwsze sie odzywa ( przewaznie m bo jak walne focha to lepiej zeby to dlugo nie trwalo haha)
Ale powiem Wam ze kiedys uslyszalam cos takiego i bardzo zapadlo mi w pamiec:
Ze nie wolno wyjsc z domu jak sie jest pokloconym bo roznie w zyciu bywa i gdyby drugiej osobie cos sie stalo to nie wybaczylibysmy sobie do konca zycia a jakby nie bylo zycie jest za krotkie zeby je marnowac na glupie sprzeczki:-)

Do góry