reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bidulo trzymaj sie!!!
Pomijając wredna @, bardzo sie ciesze, ze to juz niedługo :***
Odpoczywaj!

Stacy, Zuzik jak sie czujecie?

reklama
Aniko no nawet taka straszna @ jest do przezycia jak masz w glowie tylko jedna mysl ze tak jak marzen napisala to juz OSTATNIA!!!

Ja już po kolejnej wizycie podglądowej :-) w czwartek ostatnia,podanie pregnylu i w sobotę IUI,na lewym jajniku sama drobnica a na prawym trzy 17mm,15mm i 11mm kurde ciekawe co z tego wyjdzie :eek: mam nadzieję że do czwartku wyjdzie jeden dominujący :angry: pozdrawiam cieplutko ;-)

Beti śliczne jajca ;)
Dzisiaj dostałam @ i jestem zapisana na 17 na Hsg ;/
W piątek byłam u mojego starego lekarza zrobić cytologie i "pocieszyl " mnie, przez to ze nie mam prawego jajowodu będzie mnie boleć jeszcze bardziej ;(
Nie ma to jak usłyszeć dobre słowo.

Magda u nas tez sie rozpogodzilo i wyszło sloneczko, ale rano lalo:D

Beti trzymam kciuki zeby pechol sie zdeklarowal:))))

M26 jakas bzdura z tym bolem! Ja mialam 2x hsg. Jedno z dwoma, drugie juz tylko z 1 jajowodem. Kontrast podaja osobno do jajowodow, wiec niby dlaczego ma bolec bardziej? Po prostu tam gdzie brak jajowody kontrast sie rozplynie po macicy..

reklama
Do góry