reklama
MagdaM33
Fanka BB :)
Chyba jestem jedyna, ktora się cieszy z tej pogody pod psem narrreszcie mozna odetchnac od tego slonca i upalu!!!
nie jesteś jedyna. ja też się cieszę. lubię taką pogodę. jest chłodno i słonecznie. to mi odpowiada:-)
G
gość_forum
Gość
Ja już po kolejnej wizycie podglądowej :-) w czwartek ostatnia,podanie pregnylu i w sobotę IUI,na lewym jajniku sama drobnica a na prawym trzy 17mm,15mm i 11mm kurde ciekawe co z tego wyjdzie mam nadzieję że do czwartku wyjdzie jeden dominujący pozdrawiam cieplutko ;-)
M26
Beti śliczne jajca
Dzisiaj dostałam @ i jestem zapisana na 17 na Hsg ;/
W piątek byłam u mojego starego lekarza zrobić cytologie i "pocieszyl " mnie, przez to ze nie mam prawego jajowodu będzie mnie boleć jeszcze bardziej ;(
Nie ma to jak usłyszeć dobre słowo.
Dzisiaj dostałam @ i jestem zapisana na 17 na Hsg ;/
W piątek byłam u mojego starego lekarza zrobić cytologie i "pocieszyl " mnie, przez to ze nie mam prawego jajowodu będzie mnie boleć jeszcze bardziej ;(
Nie ma to jak usłyszeć dobre słowo.
niebajka
Magda u nas tez sie rozpogodzilo i wyszło sloneczko, ale rano lalo
Beti trzymam kciuki zeby pechol sie zdeklarowal)))
M26 jakas bzdura z tym bolem! Ja mialam 2x hsg. Jedno z dwoma, drugie juz tylko z 1 jajowodem. Kontrast podaja osobno do jajowodow, wiec niby dlaczego ma bolec bardziej? Po prostu tam gdzie brak jajowody kontrast sie rozplynie po macicy..
Beti trzymam kciuki zeby pechol sie zdeklarowal)))
M26 jakas bzdura z tym bolem! Ja mialam 2x hsg. Jedno z dwoma, drugie juz tylko z 1 jajowodem. Kontrast podaja osobno do jajowodow, wiec niby dlaczego ma bolec bardziej? Po prostu tam gdzie brak jajowody kontrast sie rozplynie po macicy..
M26
Nie wiem, boje się o tym myśleć..dzięki za pocieszenie sama przeżyłas to wiec napewno masz rację, dzięki
reklama
G
gość_forum
Gość
Dzięki dziewczyny ;-) ale mimo że się cieszę to chyba bardziej się boję znowu ten strach ech.....
Podziel się: