reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Kredka ma racje,że nie wolno wyjść z domu pokłóconym ;-)Ja tam strzelam focha i raczej nie potrafię po tym przejść do porzadku dziennego,u mnie to i czasem idzie w dni :-D Ale dlaczego to przeważnie baby strzelaja focha???? BO ONI nas do tego prowokują!!!! Jak by nas nie wkur*iali to my byśmy fochów nie strzelały!!! koniec i kropka,a wiem co mówię bo tych związków troche miałam :-D
A i wesele musielismy przełożyć :no: na 5 grudnia,bo sędzina poszła na urlop i mój rozwód sie jeszcze nie uprawomocnił kur*a :eek:

reklama
Ja wychodzę, ale do innego pomieszczenia:p na rzucanie talerzami i wybieganie z domu jestem za biedna i za stara:D hahah..:p znam takich co drzwi musieli wymieniac i przeszklenia w szafkach kuchennych..:p ja zazwyczaj uciekam do sypialni i zawijam sie w koc ze złości;)
Ale potrafilam tygodniami sie nie odzywac - za kare. A niech mu mozg się przepali od dochodzenia, co zle zrobil;) zrozumiesz - przyjdź i przepros, ja nie mam ochoty tlymaczyc tego samego 159raz..

Slub w grudniu ♡♡♡♡ nie ma tego zlego Beti!

Oj Magda zobaczymy co to za czort siedzi w tym brzuchu... kumpel z pracy mowi - byle nie czarne i będzie ok:D

Beti a ja mysle ze super z tym slubem:-) bedzie piekna zima i cudowna atmosfera nadchodzacych swiat:-D zobaczysz ze noe ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo!!!

Wracajac do naszych m to tak jak pisalam my sie prawie wogole nie klocimy bo m sie przekonal ze ja zawsze mam racje i lepiej mi ja od razu przyznac niz potem sluchac caly dzien "a nie mowilam" :-D

Niebajko - ciekawe co tam u Ciebie w brzuchu siedzi :-) ja już bym chciała wiedzieć ale u mnie daleko :-)

Ci do alkoholi, ogólnie nie przepadam za piwem. Lubie słodkie drinki i wino wytrawne. Nie pamiętam kiedy ostatnio piłam ;-)

Oj ja uwielbiam słodkie, ale teraz w ciąży jakoś nie mam ochoty.

Magda - cierpliwości, na pewno zadzwonia. Wiem że mi się łatwo mówi, ale wuem że będzie ok :-)

Kredko ja czekam na Twoją wizytę jak na swoją ;-) strasznie ciekawa jestem czego się dowiesz.

Stacy no ja szczerze to na razie to olewam. Bo znam tutejsze realia i domyslam sie ze i tak dupa z tego bedzie. Nie krzyczcie ze tak mowie ale zobaczycie same.

Stacy no jeszcze troche i poznasz plec:-) cierpliwosci kochana:-*

Ja tam nawet sie cieszę że w grudniu ;-) więcej czasu na przygotowania ,bo pazdziernik to już zaraz by był,a ja daleko w polu jestem z przygotowaniami :eek: a 5 grudnia mój ma tez urodziny :rofl2: więc podwójnie uczcimy :-D a co do pięknej zimy to nie wiem bo coś zapowiadają że ma być ciepła i nie mrozna,też dobrze bo nie lubię zimy :angry:

WRZESIEŃ

9 - Kredka -
konsultacje przed invitro
10 -
11 -
12 - 13 - Beti39 -
IUI
13 -
15 - Stacy -
wizyta u gina
21 - MagdaM33 -
badanie NK
25 - Zuzik85 -
wizyta u gina

Lumia -
kolejny krok - badania immunologiczne
anika 11-
crio!!!
M26 -
kolejny krok - hsg
Marzen88 -
kolejny krok - hsg

oo, widzę, że po fali ciszy nadeszła fala tsunami ;)

ze swojego poletka dorzucę, że u mnie w związku to raczej ja jestem prowokatorem, ale M doskonale wie, jak mówić i co mówić, żeby ognia dorzucić :p ale nie boczymy się na siebie za długo, nie potrafimy:)

ja dziewczyny byłam wczoraj na weselisku,a raczej bankiecie biznesowym :D towarzystwo z górnej pólki i taka sama oprawa - łącznie z koncertem blusowym i pokazem samby w wykonaniu półnagich tancerek :D nie moje klimaty :)

reklama
Do góry