Witam;-)
Mamy dostep do wifi i nie moglam sie powstrzymac aby do Was zagladnac;-)
Stacy
&&&&& niech 12 bedzie Twoja szczesliwa liczba:-)
Kredko
Fbaj teraz o Siebie:-) a endo piekne:-)
Dziewczynki musze sie wam wyzalic...:-(
Nie pokladalam wielkich nadziei, ze sie teraz uda...ale nie bede Was oszukiwac, ze gdzies tam w sercu na dnie nadzieja sie tlila....
Cos okres nie przychodzil, wiem, ze stres byl, ale powaznie dziwnie sie czulam...i wczoraj jak jechalismy w sloveni zatrzylmalismy sie w sklepie, bo maly od kolezanki zglodnial. Nie chcialo mi sie wychodzic, ale mlody zaczal mnie wolac....wyszlam a on do mnie patrz ciocia....ja w gore, a tam piekny bociek w ogromnym gniezdzie;-) i tak we mnie nadzieja sie rozbudzila....do tego wieczorem zjedlismy kolacje i niedobrze mi sie zrobilo I duzo bialej wydzieliny, a cycki mnie bolaly-jak nigdy...
Tak w sobie w duchu pomyslalam, a moze jednak. Moj M ma urodziny w srode, ja zadnego prezentu przez ta obrone, to moze to bedzie moj prezent;-)...dwie krechy.
Niestety dzis wstalam i ze mnie polecialo.
Nie ukrywam, ze to bylo jak dostanie szmata w pysk:-(
Ehhhh i tak pierwszy dzien wakacjui, upal jak ...... a franca sie rozkrecila... takIego dola dzis dostalam.
I nie wiem co zrobic....
Mam od trzeviego dnia zazyc letrozole, zamiast clo... bo niestety z ganodropinami odpada bo ja na wakacjach, a moj gin wraca dopiero 26 lipca.
I juz sama nie wiem czy to brac. W sumie owulke mialam na naturalnym cyklu....hmmm a moze to tylko jednorazowy efekt odstawienia?
Mam metlik...Pomozcie!!!!
Poza tym mam jakies dziwne przeczucie, ze kropek sie wgryza w endo tylko pozniej sie cos dzieje...nie pytajcie skad to wiem, bo to tylko intuicja....jakie badania moge w tym kierunku zrobic?!
Czy ktos cos,?
A po tym wszystkim to zostaje tylko mi sie opic....