reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny zdjec ładnych brzuszkowych oczywiscie nie mam bo jalos nie było kiedy za to mam z siłowni z dzis :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 58
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 55
Stacy ja ogolnie wszystko miałam obolałe wiec ciezko powiedziec czy to tylko jajniki były ale ładnych pare dni opuchlizna z brzucha schodziła pozatym w dzien punkcji po zarlam ketonal to duzo pomogło... Ja w środa punkcja w piatek transfer to nawet cxAsu na rekonwalescencje nie było wiec wszystko razem z 10 trwało po punkcji zanim wszystko sie Unormowalo i zaczęło ciagnac w podbrzuszu jak sie okazało to juz ciaza była :)

stecy wspaniale. z takim wynikiem nie musisz się martwić o zarodki. napewno będą mega piękne:-D

Magda czyli jak paprotki to znaczy ze jest owu czy jeszcze ma sie cos pokazywac? A czy pokazuje cos jak pecherzyk pekna?

paprotki, duże paprotki, a później mega paprotki, w mega paprotki jest pęknięcie, a później znowu kropeczki i jest po wszystkiemu. uświadomiłam sobie, ze teraz jak wiek napewno że owu jest to będę musiała się przed ześwirowaniem przed @ strzec:-)

emenems Stefanka już pięknie widać, słodko:-)

Witam;-)
Mamy dostep do wifi i nie moglam sie powstrzymac aby do Was zagladnac;-)

Stacy
&&&&& niech 12 bedzie Twoja szczesliwa liczba:-)

Kredko
Fbaj teraz o Siebie:-) a endo piekne:-)

Dziewczynki musze sie wam wyzalic...:-(
Nie pokladalam wielkich nadziei, ze sie teraz uda...ale nie bede Was oszukiwac, ze gdzies tam w sercu na dnie nadzieja sie tlila....
Cos okres nie przychodzil, wiem, ze stres byl, ale powaznie dziwnie sie czulam...i wczoraj jak jechalismy w sloveni zatrzylmalismy sie w sklepie, bo maly od kolezanki zglodnial. Nie chcialo mi sie wychodzic, ale mlody zaczal mnie wolac....wyszlam a on do mnie patrz ciocia....ja w gore, a tam piekny bociek w ogromnym gniezdzie;-) i tak we mnie nadzieja sie rozbudzila....do tego wieczorem zjedlismy kolacje i niedobrze mi sie zrobilo I duzo bialej wydzieliny, a cycki mnie bolaly-jak nigdy...
Tak w sobie w duchu pomyslalam, a moze jednak. Moj M ma urodziny w srode, ja zadnego prezentu przez ta obrone, to moze to bedzie moj prezent;-)...dwie krechy.
Niestety dzis wstalam i ze mnie polecialo.
Nie ukrywam, ze to bylo jak dostanie szmata w pysk:-(
Ehhhh i tak pierwszy dzien wakacjui, upal jak ...... a franca sie rozkrecila... takIego dola dzis dostalam.

I nie wiem co zrobic....
Mam od trzeviego dnia zazyc letrozole, zamiast clo... bo niestety z ganodropinami odpada bo ja na wakacjach, a moj gin wraca dopiero 26 lipca.
I juz sama nie wiem czy to brac. W sumie owulke mialam na naturalnym cyklu....hmmm a moze to tylko jednorazowy efekt odstawienia?
Mam metlik...Pomozcie!!!!
Poza tym mam jakies dziwne przeczucie, ze kropek sie wgryza w endo tylko pozniej sie cos dzieje...nie pytajcie skad to wiem, bo to tylko intuicja....jakie badania moge w tym kierunku zrobic?!
Czy ktos cos,?
A po tym wszystkim to zostaje tylko mi sie opic....

Kochana! Ja brałam Letrozol i uwazam ze duzo lepszy niz clo :) takze bierz i działaj! Bocian ci posłuży :)

A wiesz, rozczarowanie cieknącą krwią to tak ... Trzeba swoje sie powkurzac ale jutro nowy dozen nowy cykl nowe możliwości!

Ememems
Bralas przy iui? A moge zapytac czemu uwazasz, ze lepszy?
A i mialam zapytac. Ty taka aktywna w ciazy?:-) lekarz pozwolil?
Powiem Ci szczerze, ze jezeli bym mogla (jak oczywiscie zajde:p) to tez bym chciala byc aktywna. Nie umiem sobie bez tego zycia wyobrazic:-)
A tak na marginesie to pieknie wygladzasz;-) Stefan bedzie jak nic:p

Hahah no Stefan musi byc :) dziekuje!

Ja duzo cwiczylam przed ciaza, było to dla mnie lekarstwo na depresje z niepowodzeniami ... Podczas trningu i diety mam kontrole nad swoim ciałem a przy staraniach niestety nie...

Oczyiaecie wszystko z lekarzem konsultowałam bo zadna trenerka ciężarnych by nawet ze mna nie gadala bez papieru od lekarza. Miałam przerwe 4 miesiace, miesiac stymulacji plus pierwszy trymestr teraz zaczynam ostrożne :)
Rozgrzewka, typowy trning ciazowy ( ćwiczenia oddechowe i na wzmocnienie dna macicy i lędźwi) i lekki trening siłowy , bardzo lekki ! Do 3 kg obciążenie, bez unoszenia rak ponad głowę o bez ćwiczen w leżeniu - ja mało robie tylko lekko biceps truceps teoche nogi i to wszystko :) nie szaleje bo rzeźby przeciez i tak nie zrobie hehehehe raczej chce sie do porodu przygotowac dobrze:)

Tak brałam do IUI, mniejsze skutki uboczne i lepsze rezultaty na jajnikach :) w skrócie tak mowiac, takze ja polecam

reklama
Lumia przytulam:*
Ja mam podobnie, wiem ze nic nie będzie ale i tak zawsze myślę że się odmieni. Takie nasze myślenie pokręcone :/
Co do leków to nie pomogę niestety :(
Emenems piękny Stefus :)
Kredko, Stacy mam nadzieje ze teraz Wam obu się uda:)
Mnie dupcia boli bo na rowerze ok 30 km zrobiliśmy. Nawet M kupił mi specjalna nakładkę na siedzenie ale mało daje.

Do góry