reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lumia tule i sciskam:-* wiem co czujesz... kazda z nas to wie.. musimy chyba to wszystko jakos przetrwac zeby kiedys w przyszlosci uslyszec to magicxne "mamo". Bierz to co masz bo moze akurat bedzie dobrze!!! Ja co fo lekow to noga jestem bo mi nic nie daja ale dziewczyny wiedza lepiej wiec cenne ich rady!

Emenems slicznie wygladasz!!!! ;-)

reklama
Dziewczyny czy przytulanki moga mi zaszkodzic??? Normalnie chyba po tym zastrzyku caly czas mysle o jednym:-D i nie moge sie oprzec i m tez! Cos mu sie chyba przestawilo:-D

Urwało mnie w niedziele:/

Stacy kciuki za jajeczka:*

Zuzik będzie piekna beta:*

Ja w tym tyg mam dzihad bez trzymanki.. musicie mi wybaczyc:/

Emenems cudownie na Ciebie patrzec:*

Cześć Dziewczyny,
U mnie niestety test negatywny, wczoraj wieczorem miałam bardzo delikatne plamienie ale już cisza, dodatkowo poleciała mi wczoraj i dzisiaj rano krew z nosa ;/

Lumia tulę mocno... Żal się, bo kto Cię lepiej zrozumie jak nie my? Wiesz, politycznie nie przepadam za Kukizem, ale zawsze jak mi źle to przypominają mi się słowa "popełniaj błędy i naprawiaj je, gdy dotkniesz dna - odbijaj się(...)" Ten cykl już za Tobą, ale przed Tobą nowy, nowe leki, nowe możliwości, mega motywacja. Dziś jest Ci źle, ale ruszaj do przodu, bo każdy kolejny dzień przybliża Cię do szczęścia:tak:
Kredko - przytulanki po IUI jak najbardziej są wskazane. Macica lepiej się przygotowuje do przyjęcia Kropka. Tak więc szalej ile tylko masz sił.

M26 - może to plamienie implantacyjne? Może właśnie Kropek szykuje sobie miejscóweczkę? A krew z nosa...hm może z przemęczenia? Wysypiasz się?

Stacy - magiczna 12. Będzie szczęśliwa.

Emenems - kofam Stefanka:-D Każdej z nas życzę takiej figury.

To teraz o mnie...:-) Byłam na becie. Wchodzę, a tam...taaadaaammm...moje piątkowe sadystki! Haaa! Malo nie zemdlałam jak je zobaczyłam, ale o dziwo dziś tylko jedno kłucie. Chociaż oczywiście nie mogły pobrać i aż zawołały trzecią pielęgniarkę. A ta trzecia coś tam pogmerała i ślicznie poleciało do prubówki. Czekam na wynik... i chyba zwariuję.

reklama
Do góry