reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny zdjec ładnych brzuszkowych oczywiscie nie mam bo jalos nie było kiedy za to mam z siłowni z dzis :)
ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpgImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436708774.702996.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 62
  • ImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436708797.648581.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 59
Stacy ja ogolnie wszystko miałam obolałe wiec ciezko powiedziec czy to tylko jajniki były ale ładnych pare dni opuchlizna z brzucha schodziła pozatym w dzien punkcji po zarlam ketonal to duzo pomogło... Ja w środa punkcja w piatek transfer to nawet cxAsu na rekonwalescencje nie było wiec wszystko razem z 10 trwało po punkcji zanim wszystko sie Unormowalo i zaczęło ciagnac w podbrzuszu jak sie okazało to juz ciaza była :)

stecy wspaniale. z takim wynikiem nie musisz się martwić o zarodki. napewno będą mega piękne:-D

Magda czyli jak paprotki to znaczy ze jest owu czy jeszcze ma sie cos pokazywac? A czy pokazuje cos jak pecherzyk pekna?

paprotki, duże paprotki, a później mega paprotki, w mega paprotki jest pęknięcie, a później znowu kropeczki i jest po wszystkiemu. uświadomiłam sobie, ze teraz jak wiek napewno że owu jest to będę musiała się przed ześwirowaniem przed @ strzec:-)

emenems Stefanka już pięknie widać, słodko:-)

Witam;-)
Mamy dostep do wifi i nie moglam sie powstrzymac aby do Was zagladnac;-)

Stacy
&&&&& niech 12 bedzie Twoja szczesliwa liczba:-)

Kredko
Fbaj teraz o Siebie:-) a endo piekne:-)

Dziewczynki musze sie wam wyzalic...:-(
Nie pokladalam wielkich nadziei, ze sie teraz uda...ale nie bede Was oszukiwac, ze gdzies tam w sercu na dnie nadzieja sie tlila....
Cos okres nie przychodzil, wiem, ze stres byl, ale powaznie dziwnie sie czulam...i wczoraj jak jechalismy w sloveni zatrzylmalismy sie w sklepie, bo maly od kolezanki zglodnial. Nie chcialo mi sie wychodzic, ale mlody zaczal mnie wolac....wyszlam a on do mnie patrz ciocia....ja w gore, a tam piekny bociek w ogromnym gniezdzie;-) i tak we mnie nadzieja sie rozbudzila....do tego wieczorem zjedlismy kolacje i niedobrze mi sie zrobilo I duzo bialej wydzieliny, a cycki mnie bolaly-jak nigdy...
Tak w sobie w duchu pomyslalam, a moze jednak. Moj M ma urodziny w srode, ja zadnego prezentu przez ta obrone, to moze to bedzie moj prezent;-)...dwie krechy.
Niestety dzis wstalam i ze mnie polecialo.
Nie ukrywam, ze to bylo jak dostanie szmata w pysk:-(
Ehhhh i tak pierwszy dzien wakacjui, upal jak ...... a franca sie rozkrecila... takIego dola dzis dostalam.

I nie wiem co zrobic....
Mam od trzeviego dnia zazyc letrozole, zamiast clo... bo niestety z ganodropinami odpada bo ja na wakacjach, a moj gin wraca dopiero 26 lipca.
I juz sama nie wiem czy to brac. W sumie owulke mialam na naturalnym cyklu....hmmm a moze to tylko jednorazowy efekt odstawienia?
Mam metlik...Pomozcie!!!!
Poza tym mam jakies dziwne przeczucie, ze kropek sie wgryza w endo tylko pozniej sie cos dzieje...nie pytajcie skad to wiem, bo to tylko intuicja....jakie badania moge w tym kierunku zrobic?!
Czy ktos cos,?
A po tym wszystkim to zostaje tylko mi sie opic....

Kochana! Ja brałam Letrozol i uwazam ze duzo lepszy niz clo :) takze bierz i działaj! Bocian ci posłuży :)

A wiesz, rozczarowanie cieknącą krwią to tak ... Trzeba swoje sie powkurzac ale jutro nowy dozen nowy cykl nowe możliwości!

Ememems
Bralas przy iui? A moge zapytac czemu uwazasz, ze lepszy?
A i mialam zapytac. Ty taka aktywna w ciazy?:-) lekarz pozwolil?
Powiem Ci szczerze, ze jezeli bym mogla (jak oczywiscie zajde:p) to tez bym chciala byc aktywna. Nie umiem sobie bez tego zycia wyobrazic:-)
A tak na marginesie to pieknie wygladzasz;-) Stefan bedzie jak nic:p

Hahah no Stefan musi byc :) dziekuje!

Ja duzo cwiczylam przed ciaza, było to dla mnie lekarstwo na depresje z niepowodzeniami ... Podczas trningu i diety mam kontrole nad swoim ciałem a przy staraniach niestety nie...

Oczyiaecie wszystko z lekarzem konsultowałam bo zadna trenerka ciężarnych by nawet ze mna nie gadala bez papieru od lekarza. Miałam przerwe 4 miesiace, miesiac stymulacji plus pierwszy trymestr teraz zaczynam ostrożne :)
Rozgrzewka, typowy trning ciazowy ( ćwiczenia oddechowe i na wzmocnienie dna macicy i lędźwi) i lekki trening siłowy , bardzo lekki ! Do 3 kg obciążenie, bez unoszenia rak ponad głowę o bez ćwiczen w leżeniu - ja mało robie tylko lekko biceps truceps teoche nogi i to wszystko :) nie szaleje bo rzeźby przeciez i tak nie zrobie hehehehe raczej chce sie do porodu przygotowac dobrze:)

Tak brałam do IUI, mniejsze skutki uboczne i lepsze rezultaty na jajnikach :) w skrócie tak mowiac, takze ja polecam

reklama
Lumia przytulam:*
Ja mam podobnie, wiem ze nic nie będzie ale i tak zawsze myślę że się odmieni. Takie nasze myślenie pokręcone :/
Co do leków to nie pomogę niestety :(
Emenems piękny Stefus :)
Kredko, Stacy mam nadzieje ze teraz Wam obu się uda:)
Mnie dupcia boli bo na rowerze ok 30 km zrobiliśmy. Nawet M kupił mi specjalna nakładkę na siedzenie ale mało daje.

Do góry