reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik daj obrazu znać jak wyniki, trzymam mocno kciuki.
Ja nie poszłam na betę, bo stwierdziłam po tym wczorajszym plamieniu ze chyba nie ma sensu, dlatego zrobiłam test i nic.

reklama
M26 po owulacji 13 dzien a do zapłodnienia mogło dojść troche pozniej i do implantacji jeszcze pozniej ... Ja tydzien po zapłodnieniu komórek miałam implantację gdzie miałam podany zarodek do macicy i dopiero po 5 dniach sie wgryzł a u ciebie dolicz drogę cala jajowodem...:)

A miewasz plamienia przed miesiaczka ? Bo to tez wazne - zreszta czesto wlasnie implantacją następuje w terminie i czesto kobiety uznają to za skąpy okres i nie zauważają ciazy przez to dopiero sie orientują jak następna nie przychodzi

M26 idz na bete to bedziesz od tazu wiedziec. Moze to faktycznie implantacyjne?? I tego Ci zycze:-*

Powiem Wam ze po kazdej iui mialam straszne skurcze w brzuchu i czulam takie wielkie spiecie w srodku a tym razem jakos lagodniej jest czuje cos tam co jakis czas ale bardziej lagodnie. Nie wiem od czego to zalezy??

Miałam np plamienie a za jakąś h juz okres, a teraz już całkowicie nic. Poczekam 2 dni jak nie dostane o to pójdę na betę.
Ja 5 dni po miałam takie coś dziwnego w brzuchu ale później juz cisza.

Poczrkaj z beta wlasnie 2 dni bo jak to implantacją to dopiero beta zaczyna byc produkowana wiec dzis nic by nie wyszło i tak a po co sie rozczarować :)

No to dobrze jest bo ja to plamilam zawsze 3 dni przed okresem a skoro ty nie to ekstra:)

Lumia - bardzo mi przykro, wiem co czujesz bo ja tez zawsze wierzyłam w znaki na niebie. :-) ale będzie dobrze zobaczysz :-)

M26 - poczekaj te 2 dni. Może akurat, zaciskam &&&& ;-)

Ze mną trochę lepiej niż wczoraj. Wczoraj ledwo wstawalam z łóżka, a dziś wstaje normalnie tylko czuje jeszcze jajniki i taki ból jakby tam na dole ;-) boże ale wam opisałam ;-)
Czekam z niecierpliwością na telefon od embriologow, czy wszystko w porządku :-)

reklama
Do góry