reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny dzieki za kciuki:-* no to teraz dluuuugie dni przedemna....

Stacy teraz kciuki zaciskamy za Ciebie&&&&&

Anika winko kapiel goraca i moze gorace oklady brzucha by pomogly??

Kredko, długi czas, ale wierzymy, że coraz bliżej do wysokiej bety :)

Magdo, cholera z tą pogoda! życzę CI, by jutro wyszło słońce i urlop wypelniło Wam plazowanie:)

Smerfeta, Magda, nie ma sensu robić testu, bo przecież wiemy, ze nic z tego. był rower, było winko, będzie seks - kpi sobie ta moja @ ze mnie, kpi :/

Zuzik
Wielkie gratki:-) Teraz za nudne 9miesiecy kciuki&&&&&&

Kredko
I za Ciebie&&&&&&&;-)

Stacy
Ty jajcaro;-) pieknie

Magda
Pewnie kamien spadl Ci z serca dzieki rozmowie:-)

Dziewczynki dziekuje za kciuki.
Obrona byla dluga i ciezka...ale sie udalo. Ostatni tydzien to jak jeden wielki korkociag;-) ( Aniko pewnie to znasz;-) po obronie, jeszcze do pracy pozamykac sprawy i juz jestesmy u znajomych, i wyruszamy na wakacje. Wiec bede nieaktywna;-). Nie skropcie za duzo, co bede miala szanse nadrobic;-)
Padam na twarz, ale jestem mega szczesliwa. Dwa piwka i pewnie sie ululam w aucie;-)
Kochane do uslyszenia:-*

reklama
Lumia, gratuluję!!! a teraz wakacjuj, łap oddech, tańcz do rana i korzystaj:) zasłużyłaś!!!

dziewczyny, @ najprawdopodbniej opóxnia się przez tę mini torbiel, którą gin znalazła, tzn. nic nie mówiła, że się może wydłużyć, ale już kiedys też tak się powydłużało własnie z tego powodu. dlatego nie widzę sensu robić testu. wkurzam się tylko, bo tak naprawdę od tygodnia mogłabym łykać antyki i za kilka dni jechac na wizyte, a tu nic :(
wiem, smęcę. tak czas.

Do góry