reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
MagdaM rosol chyba mogla zrobic po zakupach, no chyba, ze na sniadanie chciala podac ;)

no raczej;-)

stacy mam nadzieję, ze mimo wszystko bardziej się cieszysz niż boisz. skoro lubisz spać to się zdrzemniesz głęboko i odprężająco. będzie wszystko super:-)

emenems tak właśnie myślałam że wyglądasz:-)

reklama
Hahahaahahahah ale to tylko dla was takie bez makijażu czy słychac moje nierówne zeby jak pisze? Ahahahahh:D
Byłam zdenerwowana cała noc potem jak to ja, sniadanie w hotelu było a ze pisali ze mozna lekkie zjesc to ja napadlam dział z bekonem i sadzonymi jajkami i potem nalesniki i jak maz zdazyl zareagować było za pozno hahahah strasznie sie zdenerwował na mnie, a ja mu mowie ze głodna byłam a on mowi ze piszą lekkie nie zeby mnie zagłodzić tylko po to ze po ciężkim leki sie gorzej wchłaniają i zrobiłam głupia mine i zaczelam sie denerwować powaznie :D

Ale atmosfera bardzo miła, tam zawsze u mnie w klinice było, wiec po lekach jeszcze jak mi głowie sie zajrecilo to tym bardziej mi sie spodobało i juz chill:)
Wiem ze durna jestem ale ja cały ten dzien bardzo miło wspominam :)

Kredka, usg zwykłe ;)

Magda, ale sie zakręciłam! ja myślałam, że Ty juz urlopujesz :) zresztą - i tak życzę Ci slonka! a z tym rosołem to nie mogę! wiem, że pewnie Tobie do śmiechu nie bylo, ale co za powód - rosół :D hahaha

Dziewczynki juz po usg. Pecherzyka nie ma:-) peknal wydaje mi sie ze rano jakies 2-3 godz temu bo chyba czulam. Endo 15mm:-)

Ostatnia edycja:
Swoja droga jestem ciekawa czy ten rosół to bardziej wymyśliła tesciowa czy szwagierka ????

szawgierka, bo mojej teściowej bardzo zależało jechać. ale ona nie potrafi odmówić. idę o zakład, że jeszcze im makaron ręcznie robiła.

nie słychać Twoich krzywych zębów jak piszesz. mam nadzieję ze moich też i ze nie świszczę przerwą pomiędzy jedynkami:-D

aniko urlopujemy się od przyszłego tygodnia. ma nadzieję że się rozpogodzi. postanowiłam że już nie zaglądam na prognozy, bo się dołuję.

kredko ja się zgubiłam to ty już po IUI?

chciałam udzielić informacji dla chrupiących orzechy brazylijskie, że w rosmanie są w promocji 150 g za niecałe 8 zł. kupiłam na zapas. pyszne są.

Wlasnie kredka juz po ??? Chyba tak :)
Ej no to wstrzeliłas sie idealnie heheheh

MagdaM - no widzisz ... Kurcze mysle ze tesciowej mega głupio na bank. Ale ja czasami tez cos walne jak przyjeżdżam i nie zdaje sobie sprawy ze ma to taki wpyw na moja mamę.
Oststnio mowilam ze chce szczawiowa, ze bym zjadla sobie i po paru dniach sobie dla żartu wymamrotalam koło mamy " miała byc szczawiowa,.." I potem rodzice zniknęli na 2 godziny i sie okazało ze jeździli po wszystkich sklepach zeby kupic szczaw.... Nie dosc ze rzadko bywam to jeszcze teraz w ciazy... Az mi głupio było bo wszystko rzucili zeby za szczawiem pojechac :D
Cały gar zjadlam zeby mamie zrobic przyjemność :)

no czasami się zdarza. dlatego ja zwłaszcza przy teściowej nie wyrażam pragnień. bo Ona właśnie natychmiast do roboty. a szkoda mi jej bo wiecznie w domu w garach siedzi. o wszystkich się zamartwia, a później ciśnienia dostaje, źle się czuje. zawsze jej tłumaczę, że nie może tak, że my jesteśmy dorośli, że powinna się cieszyć, że jesteśmy zdrowie, mamy pracę domy, a ona zawsze coś znajdzie żeby się zamartwiać.

kurcze dostałam info od kuzyna pojechali nad morze z dziewczyną i jej dzieckiem, mały pierwszy raz na morzem, a tam kąpać się nie można bo jakaś bakteria,a na dodatek młody dostał świnkę, nie wiem czy morską, ale lipa ogólnie...

reklama
Do góry