reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Zuzik:) piekna beta, teraz trzymamy kciuki za przyrost prawidłowy:) nie może być inaczej:)

Kredka, jak tam?

ja sie coraz bardziej dołuję brakiem @. już stoję w blokach startowych i wystartowac nie mogę :( zawsze coś, zawsze pod górkę!

reklama
Aniko kiedy powinnaś mieć @?

Dziś chyba coś jest w powietrzu! Byłam na pobraniu krwi i babka nie mogła pobrać! Ręka mnie boli jak cholera :-( byle do 16, może dowiem się czegoś konkretnego.

No zaraz mnie trafi wyslalam milion postow i wszystko wywalilo...

Wiec w skrocie:
Zuzik az mi ciary przeszly jak zobaczylam Twoja bete!!! Bardzo sie ciesze i sciskam Cie mocno:-*:-*:-*

My sie poniewieramy po krakowie bo musze jeszcze zrobic jeden test owu przed 4 bo jajo 22mm endo 11mm ale test owu milczy... i moj lekarz po usg powiedzial zebysmy zostali w krakowie i jak o 4 test dalej nic to jutro rano i na noc wezme zastrzyk.

Po drodze kupilam jeszcze paczke testow w aptece bo nie sadzilam ze az tyle sie przyda i nie zabralam ze soba i wyszly prawie dwie

reklama
Do góry