reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko ja i tak obstawiam ze cuda sie zdarzaja i dla swojej pewnosci zrob test. Co Ci szkodzi??

Wiec jak widzicie ja juz wstalam... bylam tak zmeczona wczoraj ze poszlam wczesnie spac. A dzisiaj obudzilo mnie piekne slonce:-) ( no wlasnie czy ktos mi powie czy ja moge na sloncu siedziec??? Bo byl w planach wypad nad wode wiec teraz sama nie wiem)
No i jedziemy sprawdzic jak jajo czy peklo. Wczoraj jak wracalismy cala droge szukalsm bociana ale nie napatoczyl sie zaden wiec dzis bede szukac dalej:-D

reklama
lumia gratuluje. udanych wakacji:-)

anika11 nie smęcisz. wie każda z nas jakie to irytujące. mi przepadły dwie wizyty przez spóźniającą się @. także trzymaj się, myślę że wszystko w swoim czasie;-)

kredko kochana, ja wczoraj widzianego bociana nikomu nie przydzieliłam więc przydzielam go tobie. piękny, dorodny okaz w locie. myślę że w Twoim kierunku poszybował:-)

a ja zezłoszczona lekko od rana. wczoraj teściowa poprosiła żebym pojechała z nią rano na zakupy ciuchowe. o 8 - 8:15 najpóźniej wyruszamy. musiałam nastawić budzik na 7. 8:00 ja gotowa do wyjścia a ona dzwoni, że nie da rady bo moja szwagierka za godzinę w domu będzie (z nad morza wraca) i rosół sobie zażyczyli...:szok: i ona musi ugotować. ja nie wierzę...
ale za to rano obudziło mnie przepiękne słonce, na termometrze (który w ostatnim czasie moim guru jet) kreska sięga blisko 20 stopni. :-D

udanej soboty:-)

wyczuła, że się wkurzyłam bo powiedziała, to wiesz może później pojedziemy, albo za tydzień, a ja powiedziałam, że później nie mam czasu a za tydzień o tej porze w morzu będę pływała i że narazie.
scen wielkich nie będę robiła bo pierwszy raz się tak zdarzyło. ale zezłościłam się, bo jeszcze żeby się coś ważnego wydarzyło, ale rosół?? nie wierzę:-D:szok:

Kredko ale z Ciebie ranny ptaszek ;-)

Magda no ja też bym była zła, z racji tego że ja lubię spać. :-)

Dziewczyny chyba mnie do padły nerwy. Coraz bardziej przeżywam jutrzejszy dzień :-( z jednej strony się boje a z drugiej ciesze.

Magda no ta Twoja tesciowa to niezly numer... mam nadzieje ze sie jej kiedys grzecznie "odwdzieczysz" :-D

Nio i oczywiscie BARDZO DZIEKUJE za bociana;-) jedziemy teraz na podgladanie co z pecherzykiem wiec bede po drodze go wypatrywac;-)

A wlasnie dziewczyny czy myslicie ze powinnam miec usg zwykle czy przez brzuch?

reklama
Stacy u mnie dzien pobrania komórek bardziej zapadł w pamiec niz transfer :) w całej prodecurze to był taki moment przełomowy dla mnie - potem juz tylko z górki :)
Udanych wspomnień !!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg

To ja pare minut przed punkcja juz na lekach ogłupiających haahahah
Trzeba takie momenty przezywać pozytywnie bo to dobre chwile w naszym zyciu sa :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 43
Do góry