reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Aniko ja i tak obstawiam ze cuda sie zdarzaja i dla swojej pewnosci zrob test. Co Ci szkodzi??

Wiec jak widzicie ja juz wstalam... bylam tak zmeczona wczoraj ze poszlam wczesnie spac. A dzisiaj obudzilo mnie piekne slonce:-) ( no wlasnie czy ktos mi powie czy ja moge na sloncu siedziec??? Bo byl w planach wypad nad wode wiec teraz sama nie wiem)
No i jedziemy sprawdzic jak jajo czy peklo. Wczoraj jak wracalismy cala droge szukalsm bociana ale nie napatoczyl sie zaden wiec dzis bede szukac dalej:-D

reklama
lumia gratuluje. udanych wakacji:-)

anika11 nie smęcisz. wie każda z nas jakie to irytujące. mi przepadły dwie wizyty przez spóźniającą się @. także trzymaj się, myślę że wszystko w swoim czasie;-)

kredko kochana, ja wczoraj widzianego bociana nikomu nie przydzieliłam więc przydzielam go tobie. piękny, dorodny okaz w locie. myślę że w Twoim kierunku poszybował:-)

a ja zezłoszczona lekko od rana. wczoraj teściowa poprosiła żebym pojechała z nią rano na zakupy ciuchowe. o 8 - 8:15 najpóźniej wyruszamy. musiałam nastawić budzik na 7. 8:00 ja gotowa do wyjścia a ona dzwoni, że nie da rady bo moja szwagierka za godzinę w domu będzie (z nad morza wraca) i rosół sobie zażyczyli...:szok: i ona musi ugotować. ja nie wierzę...
ale za to rano obudziło mnie przepiękne słonce, na termometrze (który w ostatnim czasie moim guru jet) kreska sięga blisko 20 stopni. :-D

udanej soboty:-)

wyczuła, że się wkurzyłam bo powiedziała, to wiesz może później pojedziemy, albo za tydzień, a ja powiedziałam, że później nie mam czasu a za tydzień o tej porze w morzu będę pływała i że narazie.
scen wielkich nie będę robiła bo pierwszy raz się tak zdarzyło. ale zezłościłam się, bo jeszcze żeby się coś ważnego wydarzyło, ale rosół?? nie wierzę:-D:szok:

Kredko ale z Ciebie ranny ptaszek ;-)

Magda no ja też bym była zła, z racji tego że ja lubię spać. :-)

Dziewczyny chyba mnie do padły nerwy. Coraz bardziej przeżywam jutrzejszy dzień :-( z jednej strony się boje a z drugiej ciesze.

Magda no ta Twoja tesciowa to niezly numer... mam nadzieje ze sie jej kiedys grzecznie "odwdzieczysz" :-D

Nio i oczywiscie BARDZO DZIEKUJE za bociana;-) jedziemy teraz na podgladanie co z pecherzykiem wiec bede po drodze go wypatrywac;-)

A wlasnie dziewczyny czy myslicie ze powinnam miec usg zwykle czy przez brzuch?

reklama
Stacy u mnie dzien pobrania komórek bardziej zapadł w pamiec niz transfer :) w całej prodecurze to był taki moment przełomowy dla mnie - potem juz tylko z górki :)
Udanych wspomnień !!!
ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg

To ja pare minut przed punkcja juz na lekach ogłupiających haahahah
Trzeba takie momenty przezywać pozytywnie bo to dobre chwile w naszym zyciu sa :)

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1436601343.988507.jpg
    18,6 KB · Wyświetleń: 41
Do góry