reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć Dziewczynki!

Lena miło Cie widzieć. Ja tez dzisiaj spędziłam dzien w Kielcach słonecznych - na tarasie u mamy przed kompem. A wieczorem pojechałam dalej do Lublina.

Kasik, szkoda ze Ci firma ciuchowe nie podpasowała. Mnie bardzo. Ale ja mogłam szystko przymierzyć. Ja ńie znoszę zakupów w necie ciuchowych - jeszcze żadnego ciucha nie kupiłam, bo ja muśze sie naocznie przekonać. No coś - każdy ma swojego fioła:))

Smerfeta - ja tez mam duze prawdopodobieństwo wcEsnego porodu 1:59. Ale moj gin powiedział, ze to badanie nie ma sensu, bo na końcówce ciazy to każda kobieta ma zwiększone ryzyko wcześniejszego porodu:)) takze sie nie martwię. A płeć oceniałem w 17 tc i jak wiesz 100% pewności ze to dziewczynka bedzie nie mam. Najwazniejsze ze Dzidzia zdrowa.

Pole - odezwij sie, co u Ciebie? U Was?

reklama
Witam się z rana:-)

Enni kochana widzę, że walczysz jak lwica i dobrze bo jak się człowiek nie upomni o swoje to można czekać latami.
Kasik, Smerfeta tak się ciesze że teraz gadacie sobie już o ciuszkach ciążowych a nie o badaniach itp.
U mnie się troche uspokoiło, ale w kwestii leczenia nie. Nadal czekam tylko na ewentualny cud;-)Chociażostatnio mój M napisał, że może powinniśmy wrócić do tematu...ale to był tylko sms podczas jego już zbyt długiej delegacji hihi wiec może zrobiło mu się sentymentalnie.
Pewnie jak wróci do domu już w ten piatek :-Di powróci do codziennego kieratu :szok:to mu sie odechce.
Queen jak ci sie udało wrzucić zdjęcia?
Agawa no pieknie wczoraj było w Kielcach. Szkoda tylko, że w pracy jestem do 17 stej i potem chwila moment już ciemno.
Moja sunia wczoraj zjadła mojemu Karolkowi zeszyt do polskiego....masakra jakaś.
Miłego dzionka.

Dzien dobry dziewczyny:happy:
Moja rodzina nadal w całości, musiałam odpocząć od Was i sie zresetować.
Jednak wiem co u ktorej sie dzieje.

Leno zeszyt powiadasz. Ja nie bardzo potrafię sobie poradzić z umiłowaniem papieru przez Kiciusia. Najbardziej podobają Mu sie nowe zabawki...bo maja metki. Pytam sie M co tak cicho, a On, ze kupił Młodemu zabawkę. Cicho było, bo metkę konsumowal:(
Jego zabawki i za małe ubranka trzymam w kartonach od pieluch, wszystkie sa wygryzione:(
Jak usłyszy szelest papieru to dostaje takiego speedu, ze nóg mało nie połamie, wie, ze gazety trzymamy w łazience, wiec w drzwi wali, jak Go wpuścić od razu do darcia i konsumpcji.
Ostatnio odkrył, ze segregatory z dokumentami to tez papier, wiec regularnie robi nalot i kontrolę...niczym Skarbówka.
Zjadł mi kartkę z Kodeksu, ktory trzymałam na stoliku kawowym i sie nie spodziewałam, ze sięgnie...
Wycieram Go ręcznikiem papierowym to zawsze zdąży kawałek odgryźć i od razu zaciska zeby, bo wie, ze bede chciała zabrac.
Papier toaletowy sobie znalazł w schowku.
Serwetki dekoracyjne w restauracji jednym ruchem wsadził sobie do buzi, menu odgryzł.
Najlepiej potraktował listonosza, ktory postawił torbę na podłodze, a ja podpisywałam jakies polecone, w tzw.miedzyczasie wyciągnął z tej torby jakis list czy pismo i był w trakcie obróbki jak listonosz sie zorientował.
Zastanawiam sie czy moze coś z Nim nie tak, ze czegoś Mu brakuje. Muszę poczytać.
M sie śmieje, ze mamy przenośna niszczarke do papieru, ale mnie do śmiechu nie jest.

Ja tak na szybko z drogi, wyniki badan prenatalnych wyszly zaskakujaco dobrze biorac pod uwage moj wiek (tak powiedziala pani doktor) i nie widzi potrzeby robic dodatkowej diagnostyki :) Pogratulowala i kazala sie cieszyc zdrowa ciaza wiec mnie uspokoila :)

Ostatnia edycja:
Kasik super wieści mamusiu:-):-):-)
Pole ale sie usmiałam:-Dcos mnie sie wydaje, że Twój Kicuś i moja Furia maja wiele wspólnego. Furia też zjada każdy rodzaj papieru. Na zeszycie się nieskończyło oczywiście, tyle tylko, że to najwieksza strata. Poszedł papier toaletowy, recznik papierowy z kuchni i pilot o d telewizora noga od stołu i to w jeden dzień....A może tego zeszytu nie ma co w sumie żałować, bo i tak nic sie nie dało odczytać- tak notuje mój mały picasso....
Tak więc jak Kicuś nie zabiera się za plastik i drewno to luz;-);-);-)

Kasik, świetne wieści!:)

Pole, no to prawdziwy papierożerca Ci rośnie!:) byle sie do pieniędzy nie dorwał, bo to dopiero będą straty! nie dośc,ze rodzice zubożeją, to jeszcze nie daj Boże Mieszko I, Chrobry czy inny Jagiełło Kiciusowi zaszodzą i będzie mu się odbijać Polską Wytwórnią Papierów Wartościowych ;-)

dziewczyny, ja jakoś ostatnio z alko na bakier jestem (tzn. nigdy jakos w bliskim zwiazku nie bylismy), na imprezach tez mało piję, wieć w tych Borach Tucholskich raczej się nim nie ratowałam i zmarzłam jak cholera. na szczęscie nie jest zle - tylko taka przymumlona zdrowotnie jestem-niby głowa, niby stan podgoraczkowy, gardło itp
a tak poza tym - bardzo bym juz chciała pisac cos w temacie, a tu nic:( czekanie i czekanie na kroki kolejne:/

Pole super post. Usmialam sie przed snem. Haha! Ale masz papierowego zarlacza!

Kasik - super wiescI, ale wiedzialam, ze tak bedzie. Teraz juz większy luuuuuz!

Anika - co sie odwlecze, to nie uciecze. Za chwilkę będziesz pisać o tym samym co my. Przesylam fluidki. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pole, lżej mi po Twoim poście, może to uwielbienie do papieru nie jest normalne, ale dobrze wiedzieć, że nie tylko Szymko tak ma. Ja ostatnio znalazłam w pampersie fragmenty katalogu Ikea...
Smerfeta, Kasik, super wieści :-) rośnijcie zdrowo.
Luize, gratuluję przyrostu, oby tak dalej &&&&
Anika, jeszcze chwilę. Poczekacie z MagdąM , Queen i jej boskim psiakiem.
Lena, dobrze, że znów jesteś :-)
Enni, mam nadzieję, że po Twojej interwencji wreszcie coś ruszy. Trzymam kciuki &&&&&
Agaawa :-)

Queen jak ci sie udało wrzucić zdjęcia?
Lena, no wcisnęłam "Insert Image" i dodałam :happy2:
Kasik, bardzo się cieszę z wyniku badań, to teraz już możesz być spokojna :happy2:
A w temacie zniszczeń dziecięco - zwierzęcych to powiem Wam, że mój mały rozbójnik wczoraj dorwał się do mojego zapasu suplementów na płodność :-D Na szczęście zdążył tylko odrobinę wzbogacić swój organizm kwasem foliowym, wkroczyłam kiedy walczył z opakowaniem od DHEA... :-)

reklama
20140821_172200 - Kopia - Kopia.jpg Dziewczynki moje kochane muszę się Wam pochawlić moim nowym miejscem na ziemi:-)
Domek jest bardzo stary, ale jesteśmy w nim zakochani po uszy:) Czeka nas sporo pracy, bo kasy nie mamy na ekipe remontową:( ale to chyba własnie mnie cieszy. No i taka głusza że płot niepotrzeny....
W głowie mam kupe pomysłów. Reszta zdjęć na profilu jak ktoś ma chęć zobaczyć. Za wszystkie rady też będę wdzieczna.
Co wy na to?
Queen dziekuje:) a co do zjadania różnych rzeczy przez szczeniaki, to pewnie u ciebie dopiero poczatki...no może uda Ci się go jakoś szybciutko oduczyć, ale z doświadczenia wiem, że szczeniaki maja własnie taki czas i ciężko je powstrzymać.

Załączniki

• 20140821_172200 - Kopia - Kopia.jpg
    20140821_172200 - Kopia - Kopia.jpg
    37,4 KB · Wyświetleń: 56
Ostatnia edycja:
Do góry