reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Lena, jak cudownie! Jestem po prostu zachwycona! (ale nie widzę żadnych innych zdjęć na Twoim profilu, chyba musisz mnie dodać do przyjaciół, żebym mogła je widzieć?). Ja po prostu uwielbiam takie miejsca, tyle tylko, że ja jestem z natury tzw. „bojąca dupa” więc trochę bałabym się tam mieszkać skoro to – jak piszesz – taka głusza. Ale pomijając strach to takie „własne miejsce na świecie” byłoby spełnieniem moich marzeń. No pracy na pewno czeka Was bardzo dużo, ale będzie też przy tym dużo radości i satysfakcji, a potem będzie to na pewno tak prawdziwie Wasze i najpiękniejsze dla Was miejsce.

reklama
Lena przepiękne miejsce!!!! To ma być domek taki wczasowy? I czy będzie/jest całoroczny? Ja nic nie doradze bo nie znam się na remontach ale grunt to kochać to miejsce i powoli wszystko sobie zrobicie :-)

Pole, Queen uśmiałam się z Waszych papierozerców :-D Moja psiura też lubi papier. Odgryza kawałek gazety, kartonu, czy co tam się jej nawinie i wypluwa. I w nowych zabawkach też najbardziej lubi metki :-)

Anika ze mnie też słaby alkoholik :-) jeszcze chwilke i zaczniesz działać. Kilka wycieczek po drodze się trafi i czas szybko zleci :-) Jesteś umówiona na wizytę na listopad prawda?

Agaawa a co u Ciebie?
Yoanna a u Ciebie i Szymka co słychać? Chłopak zdrowy? Z wyborem szczepień nie masz problemów? Dla mnie to czarna magia :-(

Kasik podczytałam o plamieniach... Eh, na pewno to chwilowe. Ważne że maluszek ma się dobrze.

Lecę na zupke :-)
Miłego dnia!!!!!!

Lena ale cudne miejsce! Mnie tez zauroczylo. W temacie remontów nie bardzo pomogę, bo ja tylko remonty mieszkaniowe, a o domu nie mam pojęcia.

Queen ale masz cudownego zbója! Do schrupania:))

a ja byłam dzisiaj na wizycie. Bakterii w moczu brak. +4 kg, brzuszek rosnie, ciśnienie w normie, witamin nie musze, bo wszystko ok, serduszko bije. Niestety Pani nie zrobiła USG, umowila mnie na duze USG za 3 tygodnie. Ale najwazniejsze, ze dzidzius pływa:)) uspokoilam sie troszkę. A we środę poważna wizyta polowkowa z USG.

Lena na prawdę piękne miejsce, domek ma swój urok. Szczerze powiem tak...uwielbiam takie miejsca :tak: w szczególności na wiosne i latem:)

Agawa no maleństwo rosnie, cieszę się że z maluszkiem wszystko dobrze a tymi 4 kg mam nadzieje że się nie przejmujesz;)

Dziewczyny w poniedziałek mam już wizytę w Gamecie!! :-D:-D

No co Ty Eni, nie przejmuje sie wcale. W końcu powoli brzuszek widac. A to przecież połowa ciazy! Ale nie chciałabym przytyć az 20 kg, chociaż nie planuje sie ograniczać, jak dzidzia bedzie chciała jeść:)

Agaawa super że wszystko OK, córeczka zdrowo rośnie :tak: Masz dopiero 4 kg na plusie? Jejku ja już mam 3 kg na plus :baffled: Jednego dnia mam mały brzuch, innego wieeeelki i takie jojo ;-):-D

Enni jeee już wizyta :-D ale się ciesze. Ciekawa jestem jakie będzie podejście nowej kliniki, jacy będą lekarze, jaki będziesz miała protokół, czy będą przykładać dużą wagę do Twojej tarczycy... no jakbym sama podchodziła do ivf :-D

Lena a ja chyba nie będę mogła wejść na Twój profil... no ale spróbuje :tak: .... po próbie - nie mogę zobaczyć :no: :zawstydzona/y:

Ostatnia edycja:
Lena, przepiękny dom, przepiękna okolica! a to ma być dom całoroczny czy wakacyjny? jakby nie było - cudo! zaraz sprawdze, czy mogę zobaczyć resztę zdjęc ;)

Agaawa, zatem oboje rośniecie zdrowo i tego nalezy się trzymac:)

Enni, ale super, ze juz w poniedziałek ruszasz :) kciuki za pozytywne wiesci!
Smerfeta, tak, 6listopada mam wizytę, ale pewnie sama pamiętasz, jak ten czas się dłuzył... a odnosnie wyjazdów - jutro ruszam nad morze - ekipa nauczycielska jedzie się bawic ;) a skoro o nauczycielach - pragnę moim forumowym uczennicom przypomnieć, ze 14 października się zbliża :p

Luize
, gdzie nam się podziałas? :)

reklama
enni super, ze sie doczekalas :) czekamy z niecierpliwoscia na efekty :)

Ja od wizyty serduszkowej mam juz 4 kg do przodu a od czasu encortonu i stymulacji az 10 wiec nie wiem jak liczyc ;)

Smerfeta a Ty bierzesz jeszcze encorton? Myslisz, ze jak sie odstawi to waga spadnie? Brzuch mnie nie przeraza ale pudzian sie ze mnie zrobil ;)

Lena sliczne miejsce ale balabym sie mieszkac w takiej gluszy. Sporo roboty przed wami ale jezeli lubicie takie klimaty to na pewno warto :)

Anika a nad morze to gdzie konkretnie?

Ostatnia edycja:
Do góry