smerfeta
Fanka BB :)
Enni piękny piesek! Faktycznie wygląda na takiego co rzuca śliną to prawda że pieski to niszczycielskie stworzenia, jedne bardziej, inne mniej. Moja wydrapała mi dziurę w ścianie, pogryzła listwy we wszystkich drzwiach wewnętrznych i obgryzła półkę. No to tylko tyle ;-) Gdy jednak posmarowałam wszystkie dostępne krawędzie roztworem kwasku cytrynowego, więcej nic nie gryzła. Szkoda że tak późno na to wpadłam
Anika takie wychowanie wynosi się z domu, a rodzice zaniedbują niestety.
Co do badań immuno, można samemu sobie zrobić i jeśli będzie coś nie tak to pokazać ginowi, a jeśli ten będzie nie kumaty to poszukać immunologa - to tylko taka moja propozycja bo ja tak zamierzałam zrobić no ale w końcu i tak musiałam wylądować u immunologa. Do immunologa na NFZ nie dostałam się. W Gdańsku takiego immunologa szukałam na stronie pomorskiego NFZ i tam znalazłam wykaz świadczonych usług w pliku excel. Wydzwaniałam do wszystkich odnalezionych immunologów ale niestety...
Współczuję tej @ :-( wiem co musiałaś czuć, i jeszcze ta beta :-( przytulam....
Queen o to już zaawansowane starania o pieska skoro jest już wybrany :-) pewnie nie możecie się już doczekać?
Magda a ten serial to polski serial? A fryzura ombre to jaka? Nie znam się :-(
Anika takie wychowanie wynosi się z domu, a rodzice zaniedbują niestety.
Co do badań immuno, można samemu sobie zrobić i jeśli będzie coś nie tak to pokazać ginowi, a jeśli ten będzie nie kumaty to poszukać immunologa - to tylko taka moja propozycja bo ja tak zamierzałam zrobić no ale w końcu i tak musiałam wylądować u immunologa. Do immunologa na NFZ nie dostałam się. W Gdańsku takiego immunologa szukałam na stronie pomorskiego NFZ i tam znalazłam wykaz świadczonych usług w pliku excel. Wydzwaniałam do wszystkich odnalezionych immunologów ale niestety...
Współczuję tej @ :-( wiem co musiałaś czuć, i jeszcze ta beta :-( przytulam....
Queen o to już zaawansowane starania o pieska skoro jest już wybrany :-) pewnie nie możecie się już doczekać?
Magda a ten serial to polski serial? A fryzura ombre to jaka? Nie znam się :-(
Ostatnia edycja: