reklama
enni
Fanka BB :)
Queen to jest mój ukochany nieżyjący piesek, wkleje zdjecie, nie wiem czy się uda....
Udało się
Udało się
enni
Queen ten obecny to suczka, siostra tego co jest na zdjęciu. Co prawda z innego miotu i maja inna mamusie ;-) ale tata ten sam. jest troszkę mniejsza ale tez czarna. A Ty jakiego koloru będziesz mieć labladorka?
kasik36
Luize o której wyniki? Kciuki zaciśnięte z całych sił
smerfeta
Hej!
Ja dziś mocno zarobiona ale miałam czas by zaglądać i Was czytać zatem teraz.... LUIZE!!!! Mega GRATULACJE!!!!!!!!!
A teraz mykam do domku :-)
Ps. KASIK ile czekałaś na wyniki posiewu moczu? Mam bakterie nieliczne :-(
Ja dziś mocno zarobiona ale miałam czas by zaglądać i Was czytać zatem teraz.... LUIZE!!!! Mega GRATULACJE!!!!!!!!!
A teraz mykam do domku :-)
Ps. KASIK ile czekałaś na wyniki posiewu moczu? Mam bakterie nieliczne :-(
reklama
kasik36
Luize gratulowałam już na innym wątku ale powtórzę też tutaj, że bardzo się cieszę i witam wśród ciężarówek Teraz koniecznie powtórz betę za 2 dni, oby przyrastała książkowo :-)
Smerfeta jak wyjdą bakterie to oni hodują je kilka dni, zazwyczaj 2-3. Ale jak nieliczne to nie masz się co przejmować. Ja miałam liczne i jak przeszły w nieliczne to doktor powiedział, że już jest ok.
Smerfeta jak wyjdą bakterie to oni hodują je kilka dni, zazwyczaj 2-3. Ale jak nieliczne to nie masz się co przejmować. Ja miałam liczne i jak przeszły w nieliczne to doktor powiedział, że już jest ok.
Podziel się: