reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dzięki dziewczyny za miłe przyjęcie. Mam 31 lat, niestety niepłodność o nieznanej etiologii, niby wszystko ok i u mnie i u M. oczywiście poza brakiem jajowodu, ale to też nie koniec świata. Miałam robione usg przed insemką i na lewym miałam już po owulce, a na prawym się zaczął pękać jak to stwierdził mój gin. Super słyszeć takie wieści, że się udaje

Rudek - witaj :-D A przy okazji apeluję, aby wszystkie dziewczyny, które nas podczytują z krzaczorów, jak najszybciej do nas napisały. Ten wątek jest zbyt cenny :happy:

Yoanna - już do końca życia zapamiętam, kiedy masz rocznicę ślubu. Wszystkiego najlepszego!!!

Dziękuję Dziewczyny za wszystko :tak: Wasze pozytywne myśli były cały czas ze mną :happy: Więcej nie napiszę, bo nie mogę wyjść z szoku :baffled:

Queen o to już zaawansowane starania o pieska skoro jest już wybrany :-) pewnie nie możecie się już doczekać?
Smerfeta, żebyś wiedziała, że nie możemy się doczekać! :happy2: Cały czas o nim tylko gadamy, najchętniej wzięlibyśmy go już dziś, ale w weekend mamy dużo gości z noclegami i to chyba mogłoby sie skończyć katastrofą więc musimy sie wstrzymać do przyszłego tygodnia.
Dzięki za patent z kwaskiem cytrynowym, wykorzystam na 100%!
Queen może jak będziesz mieć pieska....;-) czasem tak bywa ;):) wiem wiem to tylko gadanie, no ale wiesz:))
Enni, wiem, wiem, wiele razy słyszałam, że pies jest cudownym lekiem na niepłodność :happy2: Kompletnie w to nie wierzę, ale jak zadziała to się nawrócę i będę wszystkim polecać :happy2:

Rudek, witaj, dobrze, że do nas dołączyłaś - pamiętaj, że w kupie raźniej :happy2: Trzymam kciuki za Twoją IUI!
Annika, Ty to się nalatasz dziewczyno! Co post to nowy wyjazd, nowa atrakcja :happy2: Struś pędziwiatr z Ciebie! ;-)
A przede mną dziś pracowity dzień, muszę się przygotować na przyjazd gości, będę miała na to mało czasu, a jeszcze odbieramy dziś nowe karnisze i firany więc i musimy jeszcze zdążyć je powiesić. Ale mam nadzieję, że będę chociaż zadowolona z efektu bo zbierałam sie do tych firan 1,5 roku :happy2:
Pozdrawiam z zimnego październikowego poranka!

Enni...nie rob tego z kwaskiem... dla psa to szkodliwe. Szczeniak moze sie zatruc :( poza tym takie kwasy sa niewakazane dla zwierzat w ogole pod rzadnym pozorem :( maluch na dzien dobry zniszczy sobie flore..zabki i zoladek :(

reklama
Luize gratuluję:-)

o prosze temat firan się wywiązał. ja wczoraj zabrałam się za szycie zasłonek do łazienki. a wieczorkiem zasiądę i wybiorę materiał na zasłony do salonu.

serial amerykański o podróżniku który zaginął w puszczy amazońskie i rusza po niego ekipa poszukiwawczka.

udanego dnia:-D

Do góry