reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Bylismy u znajomych, ktorzy wrocili z wczasow cala 9 osobowa ekipa. Zawsze jezdzilismy z nimi, obejrzelismy zdjecia i filmy, zjedlismy smaczna kolacje, bylo milo. Towarzystwo jeszcze zostalo ale mnie juz bolaly zebra od siedzenia wiec wykrecilam sie, ze czas na leki, ktorych nie wzielam ze soba. Dzieki ciazy oszczedzimy na taksowkach, ktore zawsze zamawialismy bedac u nich ;) Bylo sporo osob i 2 rocznych dzieci. Znajomi jezdza z takimi malymi dziecmi na wczasy i oczywiscie pytali czy za rok juz moga na nas liczyc. Moj Boze, nie snuje tak dalekosieznych planow, zyje od wizyty do wizyty i od badania do badania a oni takie pytania zadaja. Oni byli ze swoja corka na Majorce jak miala 3 miesiace i w Egipcie jak miala 10 miesiecy. Teraz znowu byli w Egipcie ale ich coreczka ma JUZ 15 miesiecy ;) Czas spac, dobranoc wszystkim podczytujacym z krzaczorow ;)

reklama
Kasik jakby nie było, znajomi mają normalne, zdrowe podejście. To my jesteśmy już skrzywione przez niepłodność która nas dotknęła. Gdy koleżanki z pracy zapytały mnie ile zamierzam być na macierzyńskim to mi aż szczęka opadła, bo w ogóle o tym nie myślałam. Dla mnie to też tak odległy i jeszcze nie oswojony temat :-)

Dziś cały dzień męczy mnie ból głowy, dlatego trochę bez ładu... Tabletki oczywiście nie brałam bo nie wiem czy mogę.

Jutro mam wizytę u gina. Mam nadzieję że będzie wszystko ok.

Luize jutro powtarzasz bete? Mocne kciuki trzymam :-)

Dobrej nocy!

Ps. Pole, gdzie jesteś? Martwię się...

Smerfeta - tak jutro powtarzam betę. Mój doktor jak do mnie zadzwonił z informacją o wyniku to od razu zaprosił mnie na wizytę następnego dnia, więc w piątek już u niego byłam, uzupełnił leki, zapisał na wizytę na 21.10. Na pytanie czy powtarzać betę stwierdził, że " według niego szkoda krwi", ale ja zrobię dla świętego spokoju. Już mam 100 myśli na minutę :-)

Trzymam kciuki za Twoją jutrzeszą wizytę, zobaczysz wszystko będzie dobrze :-)

Dziewczyny bylam w kinie i jak jednemu z bohaterow wykryli guza trzustki pomyslalam o Ani P. Wracajac z kina podali info w radio, ze zmarla :( My ja na forum pochowalymy kilka tygodni temu a to sie stalo dzisiaj wieczorem :(

No właśnie Kasik, ze 2 dni temu zastanawiałyśmy się z siostrą skąd ta niby pewna info o jej śmierci była skoro żadnych info w mediach nie było, czemu personel x hospicjum takie info wyniósł... Chyba że to było jak zabawa w pomidora :-( albo tak źle z nią było co jest mocno prawdopodobne wobec tej dzisiejszej informacji :-(

Smerfeta info dla Ciebie o ciuchach ciążowych, może jeszcze komuś się przyda. Spodnie z happymum oddałam bo jedne były za duże, drugie za krótkie. Zresztą mnie wkurzyli bo przy wymianie policzyli mi inną cenę (bez zniżki 10% jaka obowiązywała w dniu zakupu) i kobieta zadzwoniła do mnie, że już nie ma granatowych a ja 2 dni później weszłam w sklep internetowy i były, po moim telefonie pani powiedziała, że w momencie kiedy do mnie dzwoniła nie było a ona nie wiedziała, że mogę poczekać. Kurde to mogła zapytać czy poczekam na dostawę. Tak więc chyba skończyłam współpracę z tym sklepem. Zamówiłam za to na allegro za grosze spodnie bo stwierdziłam, że jak mam je nosić tylko pół roku to nie ma sensu inwestować w lepsze i powiem Ci, że jestem mile zaskoczona. Spodnie są całkiem fajne i co dla nas najważniejsze są długie :-) Wzięłam rozmiar 36 i są dopasowane, materiał jest lekko rozciągliwy więc myślę, że jeszcze się rozejdą:
SPODNIE CIĄŻOWE RURKI CZARNE, POPIELATE rozm. 36 (4651143885) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
WIZYTOWE SPODNIE CIĄŻOWE RURKI CZARNE 36 (4620921415) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Kasik dzięki za cynk. Mocno obcisłe na nogach? Chciałabym skorzystać ale wkleiłaś dwie aukcje, jaka jest tego tajemnica? :-) na tel nie chce mi się otworzyć a z moim tel ostatnio ciągle coś jest nie tak. Chyba starość go dopada ;-)

Ps. A ja w kolejce do gina :-) mam wyniki prenatalne rozpisane ale nic z tego nie rozumiem. Nie wiem czy te ryzyka są duże czy nie :-/ niech dr mi to omówi. Chyba jest źle jeśli chodzi o ryzyko przedwczesnego porodu 1:16. No i ciekawe czy to że dr na odwrót wpisała moją wagę i wzrost ma znaczenie na te wyniki?...

Ostatnia edycja:
Smerfeta spodnie są dla mnie obcisłe w udach, tzn dopasowane ale moje uda przybrały ostatnio więc dla Ciebie będą może nawet luźne. Myślę, że przy błędnie wpisanych danych wyniki będą złe bo wyobraź sobie kobietę mierzącą 60 cm i ważącą 170 kg ;-):-D Przedwczesny poród murowany. Prawdopodobnie będą musieli jeszcze raz wrzucić Twoje wyniki w program. Dobrze, że zauważyłaś błąd.
Zdjęcia spodni:

4620921415.jpg4651143885.jpg

Załączniki

• 4620921415.jpg
    4620921415.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 47
  • 4651143885.jpg
    4651143885.jpg
    17,1 KB · Wyświetleń: 48
reklama
Do góry