Dzieki i wzajemnieAaa to miłego urlopu już życzę Jeszcze w Malborku nie byłam No właśnie żeby tylko nie padało bo chłodno może być ale jak będzie padać to już lipa. Ja się muszę nawdychać jodu na tą moją tarczycę
reklama
To ja też się pochwalę wyjazdem za tydzień mam 5. rocznicę ślubu i wyruszamy do spa do Sandomierza. A nad morze ruszamy w sierpniu :-) jyz nie mogę się doczekać. Miłego wyjazdu !Dziewczyny ale się cieszę zarezerwowałam pensjonat od 25 czerwca do 27 czerwca w Mielnie mini urlopik w końcu się w innym miejscu odstresuje . Niby nie chcieliśmy jechać bo pid. Ale w końcu jakaś przyjemność nam się należy Już odliczam dni w zeszłym roku nie byłam nad Morzem wiem , że to nic wielkiego ale w końcu pozbędziemy sami bez teściów jupiii
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Super, odpoczynek się należy 🏖Dziewczyny ale się cieszę zarezerwowałam pensjonat od 25 czerwca do 27 czerwca w Mielnie mini urlopik w końcu się w innym miejscu odstresuje . Niby nie chcieliśmy jechać bo pid. Ale w końcu jakaś przyjemność nam się należy Już odliczam dni w zeszłym roku nie byłam nad Morzem wiem , że to nic wielkiego ale w końcu pozbędziemy sami bez teściów jupiii
Karola z nadzieją
Ohh to zbiorowe odpoczynki się szykują!! Super
My na początku czerwca uciekamy w góry, do Zakopanego ⛰
Musiałam się zaopatrzyć w lodówkę i termometr żeby przewieźć leki do stymulacji
eij
Oczywiście morze a nie możeNależy nam się w końcu gdzieś pojechać, odpocząć i naładować baterię nieważne czy może, góry, czy jeziorko. Ważne że urlop ja zaczynam 28 czerwca dwa tygodnie, już przebieram nogami a tu jeszcze miesiąc
Ja wlasnie szukalam takiego noclegu zeby lodowka byla w pokojuOhh to zbiorowe odpoczynki się szykują!! Super
A u mnie dziewczynki aktualnie przygotowania pokoju dla synka i pierwsze zakupy ciuszkow. A jak wszystko dobrze pójdzie to może pod koniec lipca jak mąż będzie miał urlop to gdzieś wyskoczymy na tydzień. Życzę wam dużo fajnej pogody!
reklama
zazdroszczę morza każdego dnia, szum fal mnie mega relaksuję.Ale super macie ja z mężem planuje w czerwcu wyskoczyć gdzieś na weekend może mazury a dłuższy urlop we wrześniu dopiero i na pewno góry morze mam codziennie
Podziel się: