reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziewczyny ale się cieszę zarezerwowałam pensjonat od 25 czerwca do 27 czerwca w Mielnie mini urlopik w końcu się w innym miejscu odstresuje . Niby nie chcieliśmy jechać bo pid. Ale w końcu jakaś przyjemność nam się należy Już odliczam dni w zeszłym roku nie byłam nad Morzem wiem , że to nic wielkiego ale w końcu pozbędziemy sami bez teściów jupiii
Be_More_Happy
Zaraz zerknę jak mi wyszedłDziewczyny antykoagulant tocznia dziś dostałam wyniki 39. Jakie Wy miałyście?
Be_More_Happy
Mi wyszło w antykoagulancie toczniowym tak LA1 38,4 i PTT-LA 35,7 jest napisane , że wynik ujemny nie wiem czy to dobrze czy źle będę dopiero te wyniki konsultować z lekarzem.Dziewczyny antykoagulant tocznia dziś dostałam wyniki 39. Jakie Wy miałyście?
Super!! Ja tez jade nad morze ale na dlugi weekend w czerwcuDziewczyny ale się cieszę zarezerwowałam pensjonat od 25 czerwca do 27 czerwca w Mielnie mini urlopik w końcu się w innym miejscu odstresuje . Niby nie chcieliśmy jechać bo pid. Ale w końcu jakaś przyjemność nam się należy Już odliczam dni w zeszłym roku nie byłam nad Morzem wiem , że to nic wielkiego ale w końcu pozbędziemy sami bez teściów jupiii
Tez sie mega ciesze jakby to byl wyjazd na majorke a nie nad nasze morze
Mielismy jechac gdzies do cieplejszego kraju odpoczac ale balam sie jak zastrzyki przewioze czy bedzie sie dalo czy w ogole bede miala gdzie przechowywac i wyszlo ze jedziemy nad morze a z 15 lat nie bylam nad Bałtykiem
eij
My też mały wyjazd mamy zaplanowany, nad jeziorko na 5 dni. Akurat będę po punkcjiSuper!! Ja tez jade nad morze ale na dlugi weekend w czerwcu
Mielismy jechac gdzies do cieplejszego kraju odpoczac ale balam sie jak zastrzyki przewioze czy bedzie sie dalo czy w ogole bede miala gdzie przechowywac i wyszlo ze jedziemy nad morze a z 15 lat nie bylam nad Bałtykiem
Be_More_Happy
O to w ogóle jak tak długo nie byłaś nad Bałtykiem to extra ja tak samo cieszę się jak Ty napisałaś jakbym na Majorkę jechała haha a dokąd jedziecie ? Oby pogoda nam dopisała Bo narazie jest taka sobie , 3 lata temu jak bylsimy w Sopocie to ciągle padało więc najważniejsze żeby chociaż nie padałoSuper!! Ja tez jade nad morze ale na dlugi weekend w czerwcu
Be_More_Happy
Oo to sobie wypoczniesz przed transferem i po punkcji superMy też mały wyjazd mamy zaplanowany, nad jeziorko na 5 dni. Akurat będę po punkcji
My do Stegny jedziemy wczesniej zahaczajac o Malbork , mamy w planach właśnie wypozyczyc rowery i jak najwiecej wybrzeza na rowerach przejechac tylko wlasnie zeby pogoda byla... Zeby tylko nie padalo zimno moze byc tylko bez deszczuO to w ogóle jak tak długo nie byłaś nad Bałtykiem to extra ja tak samo cieszę się jak Ty napisałaś jakbym na Majorkę jechała haha a dokąd jedziecie ? Oby pogoda nam dopisała Bo narazie jest taka sobie , 3 lata temu jak bylsimy w Sopocie to ciągle padało więc najważniejsze żeby chociaż nie padało
reklama
Be_More_Happy
Aaa to miłego urlopu już życzę Jeszcze w Malborku nie byłam No właśnie żeby tylko nie padało bo chłodno może być ale jak będzie padać to już lipa. Ja się muszę nawdychać jodu na tą moją tarczycęMy do Stegny jedziemy wczesniej zahaczajac o Malbork , mamy w planach właśnie wypozyczyc rowery i jak najwiecej wybrzeza na rowerach przejechac tylko wlasnie zeby pogoda byla... Zeby tylko nie padalo zimno moze byc tylko bez deszczu
Podziel się: