reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Czyli rozumiem że krew badali do oznaczenia poziomu hormonów i to lekarz po punkcji decyduje czy transfer w tym samym cyklu czy odroczony?
dokładnie tak. W moim przypadku, Augustyniak przed punkcja też już wspominał że hormony mam na dobrym poziomie i nie wróży hiperstymulacji, a lekarz w Gdańsku to potwierdził i zlecił ostatecznie transfer po 5 dniach.

dokładnie tak. W moim przypadku, Augustyniak przed punkcja też już wspominał że hormony mam na dobrym poziomie i nie wróży hiperstymulacji, a lekarz w Gdańsku to potwierdził i zlecił ostatecznie transfer po 5 dniach.
Aaaaa. No to jeszcze jest szansa 😉 bo mnie od razu nastawiał jak tak wstępnie rozmawialiście że z mrozaczka będzie transfer. A powiedz jeszcze jakie masz amh? 🙂

Rozumiem, że punkcja odbywa się na samolocie? I później polegujemy na łóżku w klinice? W takiej piżamce bez tyłu? 😆😅
tak na samolocie, piżamkę miałam swoją została podciągnięta do piersi podobnie jak przy normalnym badaniu ginekologicznym . Pewnie jakbym nie miała swojej to dostałabym właśnie medyczną. I tak jak mówisz później odpoczynek w sali w klinice. Dostałam kroplówkę na wzmocnienie a później już mogła zjeść coś delikatnego.

Aaaaa. No to jeszcze jest szansa 😉 bo mnie od razu nastawiał jak tak wstępnie rozmawialiście że z mrozaczka będzie transfer. A powiedz jeszcze jakie masz amh? 🙂
amh mam 4,8 i dobrze reagowałam na leki do stymulacji bo miałam 15 pobranych komórek z czego aż 14 było dojrzałych. Więc było z czego wybierać, ale też nie było przesadnie dużo.

amh mam 4,8 i dobrze reagowałam na leki do stymulacji bo miałam 15 pobranych komórek z czego aż 14 było dojrzałych. Więc było z czego wybierać, ale też nie było przesadnie dużo.
No to napawasz mnie optymizmem 😃 chociaż ja mam amh 6.73 i może być różnie 🙄

reklama
Do góry