Masakra, co my musimy przechodzić..Na samolocie raczej, ale nie wiem czy czasami piżamy nie trzeba mieć swojej napewno wszystko będzie w zaleceniach przed zabiegiem
reklama
dokładnie tak. W moim przypadku, Augustyniak przed punkcja też już wspominał że hormony mam na dobrym poziomie i nie wróży hiperstymulacji, a lekarz w Gdańsku to potwierdził i zlecił ostatecznie transfer po 5 dniach.Czyli rozumiem że krew badali do oznaczenia poziomu hormonów i to lekarz po punkcji decyduje czy transfer w tym samym cyklu czy odroczony?
eij
Fanka BB :)
Nooooo. Ale wartoMasakra, co my musimy przechodzić..
eij
Aaaaa. No to jeszcze jest szansa bo mnie od razu nastawiał jak tak wstępnie rozmawialiście że z mrozaczka będzie transfer. A powiedz jeszcze jakie masz amh?dokładnie tak. W moim przypadku, Augustyniak przed punkcja też już wspominał że hormony mam na dobrym poziomie i nie wróży hiperstymulacji, a lekarz w Gdańsku to potwierdził i zlecił ostatecznie transfer po 5 dniach.
tak na samolocie, piżamkę miałam swoją została podciągnięta do piersi podobnie jak przy normalnym badaniu ginekologicznym . Pewnie jakbym nie miała swojej to dostałabym właśnie medyczną. I tak jak mówisz później odpoczynek w sali w klinice. Dostałam kroplówkę na wzmocnienie a później już mogła zjeść coś delikatnego.Rozumiem, że punkcja odbywa się na samolocie? I później polegujemy na łóżku w klinice? W takiej piżamce bez tyłu?
amh mam 4,8 i dobrze reagowałam na leki do stymulacji bo miałam 15 pobranych komórek z czego aż 14 było dojrzałych. Więc było z czego wybierać, ale też nie było przesadnie dużo.Aaaaa. No to jeszcze jest szansa bo mnie od razu nastawiał jak tak wstępnie rozmawialiście że z mrozaczka będzie transfer. A powiedz jeszcze jakie masz amh?
aaaa z ciekawostek, jak już leżysz na samolocie to przypinają cię pasami. W pierwszej chwili poczułam się dość dziwnie ale potem szybko zrozumiałam, że to dla bezpieczeństwa żebym nie spadła.Masakra, co my musimy przechodzić..
eij
No to napawasz mnie optymizmem chociaż ja mam amh 6.73 i może być różnieamh mam 4,8 i dobrze reagowałam na leki do stymulacji bo miałam 15 pobranych komórek z czego aż 14 było dojrzałych. Więc było z czego wybierać, ale też nie było przesadnie dużo.
Madziarka82
Brzmi to przeraajcoaaaa z ciekawostek, jak już leżysz na samolocie to przypinają cię pasami. W pierwszej chwili poczułam się dość dziwnie ale potem szybko zrozumiałam, że to dla bezpieczeństwa żebym nie spadła.
reklama
Madziarka82
Śmiałam się ostatnio z rejestratorką u mojej gin, że potem wystawimy dzieciakom rachunki za te wszystkie "męczarnie"Masakra, co my musimy przechodzić..
Podziel się: