reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Dziewczyn mam super mega ważne dla mnie pytanie. Inseminacja a tylozgiecie macicy? Macie jakieś info czy to utrudnia zajscie w ciążę? Może coś z własnych doświadczeń? Skuteczność inseminacji z czymś takim?
A co lekarz mówi? Nie wydaje mi się żeby to była jakaś wielka przeszkoda bo jest to coś co ma sporo kobiet.

reklama
@Szyszka99
Mi jeden ginekolog mówił, że jeśli nasienie jest osłabione to wtedy faktycznie plemnik ma dłuższą drogę do przebycia.
Z kolei w klinice leczenia niepłodności kazali się tym nie martwić🙂
3 inseminacje bez efektu. Pierwsze invitro udane ❤

Dziewczyn mam super mega ważne dla mnie pytanie. Inseminacja a tylozgiecie macicy? Macie jakieś info czy to utrudnia zajscie w ciążę? Może coś z własnych doświadczeń? Skuteczność inseminacji z czymś takim?
Ja również mam tyłozgięcie i nie ma było żadnych przeciwwskazań ani mniejszych szans, medycznie to jest normalna rzecz ;)

Dziewczyny jestem po drugim zabiegu🤗 chciałam podejść do tego w skupieniu ale i tak codziennie zaglądałam na forum😉
Powinnam być pełna nadziei a ja podchodzę do tego z dystansem... Wczoraj był zabieg, a ja już się obawiam że nic z tego😔
potrzebuje podniesienia na duchu😔 powiedzcie mi proszę ilu z Was udało się za drugim razem?❤️

Dziewczyny jestem po drugim zabiegu🤗 chciałam podejść do tego w skupieniu ale i tak codziennie zaglądałam na forum😉
Powinnam być pełna nadziei a ja podchodzę do tego z dystansem... Wczoraj był zabieg, a ja już się obawiam że nic z tego😔
potrzebuje podniesienia na duchu😔 powiedzcie mi proszę ilu z Was udało się za drugim razem?❤️
Ej głowa do góry, nie możesz myśleć, że się nie uda! Pozytywne nastawienie i tylko pozytywne, a najlepiej nie myśl o tym, nie kalkuluj. To, że komuś się nie udało za 2 razem to nie znaczy, że Tobie się nie uda! Szczęście i nastawienie tutaj odgrywa ważną rolę... Jednym się udaje za pierwszym razem, innym za trzecim a innym za szóstym, albo więcej... Będzie dobrze 🙂 leci kopniak w tyłek 🤭🦶🏼 i trzymam kciuki oczywiście ✊

P.s. U mnie trzecia udana 🥰

Ej głowa do góry, nie możesz myśleć, że się nie uda! Pozytywne nastawienie i tylko pozytywne, a najlepiej nie myśl o tym, nie kalkuluj. To, że komuś się nie udało za 2 razem to nie znaczy, że Tobie się nie uda! Szczęście i nastawienie tutaj odgrywa ważną rolę... Jednym się udaje za pierwszym razem, innym za trzecim a innym za szóstym, albo więcej... Będzie dobrze 🙂 leci kopniak w tyłek 🤭🦶🏼 i trzymam kciuki oczywiście ✊

P.s. U mnie trzecia udana 🥰
Dzięki kochana😘 jesteś super❤️ już mi lepiej😉

Hej dziewczyny, jestem 13 dzień po drugiej inseminacji. Po pierwszej zrobiłam trzy testy i tylko wyraźna jedna kreska. Zrobiłam dziś test, bo się nastawiłam, że się znów nie uda. A teraz widzę jakiś cień drugiej kreski i oglądam go już sto razy, może mam urojenia 🙈 jutro powtórzę, lekarz kazał zrobić dopiero jutro...

Załączniki

• received_301501551318934.jpeg
    received_301501551318934.jpeg
    44,6 KB · Wyświetleń: 73
reklama
Hej dziewczyny, jestem 13 dzień po drugiej inseminacji. Po pierwszej zrobiłam trzy testy i tylko wyraźna jedna kreska. Zrobiłam dziś test, bo się nastawiłam, że się znów nie uda. A teraz widzę jakiś cień drugiej kreski i oglądam go już sto razy, może mam urojenia 🙈 jutro powtórzę, lekarz kazał zrobić dopiero jutro...
Ja widzę cień 😊 Trzymam kciuki!

Do góry