reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Niestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia bety 😞 nawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem 🤪 Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny 😉

Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę :) Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione :) Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku :) Teraz już naprawdę czas na dziecko :)
Życzę aby dobrze mieszkało Wam się w nowym domku oraz spełnienia tego największego Marzenia-Dzieciątka ❤️❤️☺️☺️

Niestety i mi sie nie udało, dziś plamienie po 14 dniaxh od IUI bez robienia bety 😞 nawet nie poszłam jej zrobić, bo 9 dnia po IUI mialam bety tylko 2 i dr kazał mi odstawić leki bo ciąży nie ma no i dzis potwierdzenie czyli plamienie, wiec jutro okres. No nic nawet prawa jazdy nie zdalam za pierwszym razem 🤪 Wiec czekam na okres i zaczynam do przygotowań do 2 IUI. Pozdrawiam dziewczyny 😉
Trzymam kciuki za drugą inseminację ✊✊

Dziewczyn mam super mega ważne dla mnie pytanie. Inseminacja a tylozgiecie macicy? Macie jakieś info czy to utrudnia zajscie w ciążę? Może coś z własnych doświadczeń? Skuteczność inseminacji z czymś takim?

Dziewczynki trafiłam na ciekawa rzecz i pomyślałam że się z Wami podzielę :) Niby oczywiste, ale bardzo ciekawie wyjaśnione :) Dziś odebraliśmy oficjalnie klucze od domku :) Teraz już naprawdę czas na dziecko :)
Powiedzenia trzymam kciuki za was🤞🤞🤞🙂🙂❤️❤️. Ja też się przygotowuje do kolejnej inseminacji

Zycze aby mieszkało się Wam dobrze w domku no i spełnienia marzeń o dzidziusiu 🙂😁✊

reklama
Do góry