Karola a jak tam sytuacja u Ciebie? Bo w kalendarzu Cię nie widzęTez widzę cień! trzymam kciuki
reklama
Kochana a Ty nie miałaś mieć IUI w marcu?wiem wiem. Ale suma sumaru po każdym płaczu wycieramy łzy i idziemy dalej więc jesteśmy twarde w czwartek napewno usłyszysz serduszko i będziesz mogła się dalej stresować czy aby wszystko napewno będzie ok, później stres bo badania połówkowe, później czy poród będzie bez komplikacji itp. Same stresy przed Tobą teraz, ale pomyśl z drugiej strony jaki to piękny stres po tylu staraniach
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Aaa daj spokój, człowiek taki doświadczony a taki głupi i dał się namówić. Jestem 8 dni po IUI i mąż mnie namówił dziś na sikanca co ja miałam w głowie ze się zgodziłam? a ogólnie testuje w przyszła sobotę (14 dni po IUI).Karola a jak tam sytuacja u Ciebie? Bo w kalendarzu Cię nie widzę
PS. Gratuluje odbioru kluczy
Kochana nie masz totalnie teraz na nic wpływu, teraz działa natura, co ma być to i tak będzie, a na pewno wszystko jest i będzie w porządku! Najlepsze co teraz możesz zrobić to przegonić tak złe myśli, one nic nie dają, a mogą tylko zaszkodzić. Uwierz mi, że cały ten czas ciąży to są nerwy i stres (mówię za siebie-trochę ich przeżyłam, a jeszcze 3,4 tygodnie przede mną), więc trzeba się nauczyć cierpliwości, spokoju i pozytywnego myślenia. Każda ciąża jest inna, rozwija się szybciej albo wolniej, trzeba wierzyć, że wszystko jest w porządku, bo inaczej zwariujesz-maluszek wszystko czuje. Strach był, jest i będzie obecny w naszym życiu-to normalne, więc głowa do góry, a wszystko będzie dobrzeKochane pomóżcie bo ja zwariuje do czwartku cały czas mam w głowie tą poprzednią wizytę, że nic nie było widać nawet nie było pęcherzyka żółtkowego tylko pęcherzyk ciążowy. Na USG pisze , że to był 5 tydzień +5 dzień . Według miesiączki dziś skończony 7 tydzień . Mam złe przeczucia Wiem , że nie powinnam tak myśleć ale no nic komp nie czuje nic..... Wiem, że PałkaZapałka miała taką samą sytuację ale ja myślę że u mnie nie będzie Happy Endu . Ale zastanawia mnie to czy np . Jak miałam inseminację 15 lutego czy do zapłodnienia mogło dojść dopiero 17 lutego jak myślicie i dlatego np. jeszcze nic nie było widać... Próbuje sobie tak tłumaczyć . Nie mam żadnych plamień ale w przypadku pustego jaja też może nie być bo pęcherzyk ciążowy cały czas rośnie.... Jestem już na skraju załamania nie potrafię się cieszyć jak wiem , że te szczescie może za chwilę prysnąć jak bańka mydlana
eij
będę miała, wtorek albo środa, jutro jadę jeszcze na monitoringKochana a Ty nie miałaś mieć IUI w marcu?
Be_More_Happy
Dziękuję Kochana Ochłonęłam już chciałabym spać do tego czwartku żeby nie mieć czasu myśleć Tak bardzo chciałabym tak jak tu piszecie żeby było wszystko dobrze no ale zobaczymy przepraszam że tak Was tu zamęczamKochana nie masz totalnie teraz na nic wpływu, teraz działa natura, co ma być to i tak będzie, a na pewno wszystko jest i będzie w porządku! Najlepsze co teraz możesz zrobić to przegonić tak złe myśli, one nic nie dają, a mogą tylko zaszkodzić. Uwierz mi, że cały ten czas ciąży to są nerwy i stres (mówię za siebie-trochę ich przeżyłam, a jeszcze 3,4 tygodnie przede mną), więc trzeba się nauczyć cierpliwości, spokoju i pozytywnego myślenia. Każda ciąża jest inna, rozwija się szybciej albo wolniej, trzeba wierzyć, że wszystko jest w porządku, bo inaczej zwariujesz-maluszek wszystko czuje. Strach był, jest i będzie obecny w naszym życiu-to normalne, więc głowa do góry, a wszystko będzie dobrze
Be_More_Happy
.
Ostatnia edycja:
Nie zamęczasz No coś Ty, od tego tutaj jesteśmy a prezent będzie najpiękniejszy zobaczyszA jeszcze mój narzeczony w czwartek ma urodziny tak bardzo chciałabym żeby był to dla niego najpiękniejszy prezent. Wizytę mam o 17:15 więc przed wizytą zrobię jakąś namiastkę urodzin żeby w razie co choć było miło a jak się okaże , że wszystko w porządku to wieczorem dalej będziemy świętować
Be_More_Happy
Dziękuję bardzo , bardzoNie zamęczasz No coś Ty, od tego tutaj jesteśmy a prezent będzie najpiękniejszy zobaczysz
reklama
Karola z nadzieją
Chciałam zapytać czy ktoras z Was korzystała z pomocy psychoterapeuty w związku z leczeniem niepłodności?
Podziel się: