Pierwsze oznaki ciąży często przypominają te przed miesiączką więc spokojnie, póki nie ma @ szansa jest Trzymam kciukiWiem, wiem ale macie to uczucie , że parę dni przed @ jajniki nie pozwalają o sobie zapomnieć a przez biust wazycie o 5 kg więcej? To mnie niepokoi ale mimo wszystko staram się jak najmniej o tym myslec
reklama
Trzymam mocnoWieczorem ok 18-19 ale dam znać ok 21 bo idę do pracy a w pracy nie chce sprawdzać bo potem to już do końca bym był rozkojarzona
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Dziękuję bardzozaciskam kciuki z całych sił
Be_More_Happy
Dziękuję bardzoTrzymam mocno
Elizabeth84
OnaGoska trzymam kciuki
Be_More_Happy
Dziękuję bardzoOnaGoska trzymam kciuki
Dostałam receptę i dr powiedział żebym zrobiła o 20:00Super !!!! Trzymam kciuki !! U mnie 11 dc pęcherzyk ma 22/22 mm a endometrium 7 I inseminacja za chwilę jakoś i dodatkowo od razu zastrzyk ovitrelle a miałaś zastrzyk?
matyldaewa
Super Podekscytowana przed pierwszą IUI? u mnie po drugiej duże emocje, po owulacji tak od czwartku mam brać duphaston 2x1 przez 14 dni i dopiero wtedy zrobić beta hcg bo wcześniej powiedział, że może zastrzyk zaburzyć wynik czyli teraz oczekiwanie!!Dostałam receptę i dr powiedział żebym zrobiła o 20:00
reklama
Mój partner musiał oddać nasienie i wtedy lekarz wkłada do wirowki lecz nie widziałam tego . Tłumaczył że segreguja się czyli te zle później jakiś osadi przez to na górę wychodzą te zdrowe . W jakiś sposób zbiera tylko te z góry nadajace się. U mojego partnera było ich dużo lecz za mało ich wyplynelona górę tak tłumaczył lekarz . My staramy się prawie 3 lata i nic A pół roku współpracujemy z lekarzem . Czy jest dobry? Hmm sama nie wiem. Trzymam kciuki oby wam się udało szybciej ❤Dzięki za odpowiedź. Ja cały rok robię badania bo mam poronienie za sobą. Także rok się nie udaje i poszłam do kliniki i zaproponowali mi jakąś drogę którą dokładnie omówimy dopiero na kolejnej wizycie w 9 dc. Chciałam wiedzieć mniej więcej jak to wszysyko wygląda. A o co chodzi z tym wirowaniem?
Podziel się: