matyldaewa
Fanka BB :)
Daj znać, jak u CiebieTrzymam kciuki daj znac koniecznie po wizycie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Daj znać, jak u CiebieTrzymam kciuki daj znac koniecznie po wizycie
Dziś 16 dc pęcherzyk ma 22 mm endometrium 9,5 mm jutro o 16:00 IUIDaj znać, jak u Ciebie
DziękujęPowodzenia Trzymam kciuki
Super !!!! Trzymam kciuki !! U mnie 11 dc pęcherzyk ma 22/22 mm a endometrium 7 I inseminacja za chwilę jakoś i dodatkowo od razu zastrzyk ovitrelle a miałaś zastrzyk?Dziś 16 dc pęcherzyk ma 22 mm endometrium 9,5 mm jutro o 16:00 IUI
Dzięki za odpowiedź. Ja cały rok robię badania bo mam poronienie za sobą. Także rok się nie udaje i poszłam do kliniki i zaproponowali mi jakąś drogę którą dokładnie omówimy dopiero na kolejnej wizycie w 9 dc. Chciałam wiedzieć mniej więcej jak to wszysyko wygląda. A o co chodzi z tym wirowaniem?
Powodzonka!!!Super !!!! Trzymam kciuki !! U mnie 11 dc pęcherzyk ma 22/22 mm a endometrium 7 I inseminacja za chwilę jakoś i dodatkowo od razu zastrzyk ovitrelle a miałaś zastrzyk?
DziękujęPowodzonka!!!
Super Powodzenia, trzymam kciukiDziś 16 dc pęcherzyk ma 22 mm endometrium 9,5 mm jutro o 16:00 IUI
bardzo bardzo mocno trzymam kciukiDziś 16 dc pęcherzyk ma 22 mm endometrium 9,5 mm jutro o 16:00 IUI
trzymam kciukiSuper !!!! Trzymam kciuki !! U mnie 11 dc pęcherzyk ma 22/22 mm a endometrium 7 I inseminacja za chwilę jakoś i dodatkowo od razu zastrzyk ovitrelle a miałaś zastrzyk?