reklama
eij
Fanka BB :)
dziękujemy dla Ciebie również wszystkiego dobregoKochane kobitki ❤
Pomimo tego że z miesiąca na miesiąc wydłuża się to wszystko i brak w dalszym ciągu dwóch kreseczek to chciałabym życzyć wam wszystkiego dobrego i oby każda z osobna dostała to o czym tak bardzo marzy ❤❤❤
matyldaewa
Niech każdej się uda! Prędzej czy później, ale każdej się uda. Najlepiej prędzej
Kochane kobitki ❤
Pomimo tego że z miesiąca na miesiąc wydłuża się to wszystko i brak w dalszym ciągu dwóch kreseczek to chciałabym życzyć wam wszystkiego dobrego i oby każda z osobna dostała to o czym tak bardzo marzy ❤❤❤
Nie nic nie biorę. Lekarz też nie kazał na sprawdzenie czy pękły. Dlatego mam przeczucie ze się nie udałoJa zawsze AID miałam na niepękniętych pęcherzykach i dolegliwości bólowe po ok 2 dniach. Po 2,3 dniach zawsze też miałam się zgłosić na usg, żeby sprawdzić czy pękły i wtedy zaczynałam brać dupka. A bierzesz progesteron ?
eij
to w tym momencie proszę zmienić przeczucie to jest rozkaz a nie prośba naprawdę nie katuj się takimi myślami bo to zupełnie bez sensu. Uwierz mi wiem co mówię bo trochę już tych myśli mam za sobą postaraj się skupić na dniu dzisiejszym, nie drąż bo Twoje przeczucia nie zmienia efektów zabiegu a Ty tylko katujesz się złymi myślami.Nie nic nie biorę. Lekarz też nie kazał na sprawdzenie czy pękły. Dlatego mam przeczucie ze się nie udało
Spokojnie, nie ma co się nastawiać na niepowodzenie i nie ma co gdybać. @eij ma rację, leci kopniak w tyłekNie nic nie biorę. Lekarz też nie kazał na sprawdzenie czy pękły. Dlatego mam przeczucie ze się nie udało
Dziękujemy!!Kochane kobitki ❤
Liczę na to że każdej z nas się uda, prędzej czy później ale uda się, musi się udać
reklama
Biedroneczka28
Hejka Ja po wizycie, jajeczka ładnie rosną, bardzo dobrze reagują na stymulację, jeszcze dzisiaj i jutro po 100mg Menopur, oraz jutro i w środę cetrotide, w środę też wizyta i w piątek punkcja! Jakoś takie mam dobre przeczucia, pierwszy raz od bardzo dawna, wierzę, że to w końcu może się udać i będę mamą... Trzymam za Was wszystkie również kciuki!
Podziel się: