Hankaa
Fanka BB :)
Trzymam kciukiJa dziś 25dc, 11dni po 2IUI. Brązowo-różowe delikatne plamienie i temp. 37.12... Mam nadzieje ze to implantacja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiJa dziś 25dc, 11dni po 2IUI. Brązowo-różowe delikatne plamienie i temp. 37.12... Mam nadzieje ze to implantacja
Mocno trzymam kciukiJa dziś 25dc, 11dni po 2IUI. Brązowo-różowe delikatne plamienie i temp. 37.12... Mam nadzieje ze to implantacja
Brzmi bardzo dobrze mam nadzieje, ze przełamiesz zła passę
Dziękuje Wdech...wydechBędzie dobrze ❤❤❤ ja mocno mocno w to wierzę
Trzymam kciuki
Dziękuje za kciuki mam nadzieje ze się mile zaskoczęMocno trzymam kciuki
Wow wszystko idzie w dobrym kierunku Trzymam kciuki za powodzenieJa dziś 25dc, 11dni po 2IUI. Brązowo-różowe delikatne plamienie i temp. 37.12... Mam nadzieje ze to implantacja
Nie wiem, ja nie mierzę ale jakby miała strzelec w odpowiedzi do stawiam na pachyPrzepraszam za głupie pytanie ale ogólnie gdzie mierzycie bądź mierzy się temperaturę czy dopochwowo czy normalnie pod pachę czy w buzi ? Nigdy nie mierzyłam temperatury (nie zagłebialam się w to )
Ja też właśnie nie mierzę w ogóle na tym się nie znam pytam z ciekawościNie wiem, ja nie mierzę ale jakby miała strzelec w odpowiedzi do stawiam na pachy