Nie ma co się dziwić... To są strasznie duże pieniądzeDziewczyny ja chyba wyemigruję z tego kraju. Jutro ok 200 na część badań, w przysżłym miesiącu kolejne 650 nie licząc wizyt, do tego rezonans magnetyczny 450, a gdzie jeszcze transfer i monitoringi...no ręce opadają...zwłaszcza jak się słyszy że w innych krajach jest dofinansowanie, darmowe badania itp. a tu jeszcze programy leczenia cofają... To ja poproszę to co mi z pensji zabierają co miesiąc to się będę sama leczyć...przepraszam ale ulało mi się...
reklama
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Nie dziwie się... ja nie liczę ile wydałam, bo by mnie to tylko załamałoDziewczyny ja chyba wyemigruję z tego kraju. Jutro ok 200 na część badań, w przysżłym miesiącu kolejne 650 nie licząc wizyt, do tego rezonans magnetyczny 450, a gdzie jeszcze transfer i monitoringi...no ręce opadają...zwłaszcza jak się słyszy że w innych krajach jest dofinansowanie, darmowe badania itp. a tu jeszcze programy leczenia cofają... To ja poproszę to co mi z pensji zabierają co miesiąc to się będę sama leczyć...przepraszam ale ulało mi się...
Karola z nadzieją
Fanka BB :)
Już niedługoZbliżam się wielkimi krokami po mojego kropka kolejna wizyta 3.03 tydzień przed transferem kontrolna. Nom i transfer wyznaczony na 9.03. ❤❤❤❤ będzie dobrze
Katarzyna99
Zaciekawiona BB
Dziewczyny jestem po pierwszej insnyminacji dziś. Po zabiegu dostałam kartę z takimi danymi. Powiedźcie mi proszę co to znaczy? Czy to dobre wartości czy raczej kiepskie?
Drogo jest niemiłosiernie;(Dziewczyny ja chyba wyemigruję z tego kraju. Jutro ok 200 na część badań, w przysżłym miesiącu kolejne 650 nie licząc wizyt, do tego rezonans magnetyczny 450, a gdzie jeszcze transfer i monitoringi...no ręce opadają...zwłaszcza jak się słyszy że w innych krajach jest dofinansowanie, darmowe badania itp. a tu jeszcze programy leczenia cofają... To ja poproszę to co mi z pensji zabierają co miesiąc to się będę sama leczyć...przepraszam ale ulało mi się...
Na co idą te składki zdrowotne nie mam pojęcia. Bo przez ostatnie lata to ma fundusz miałam w styczniu zeszyta nogę i to wszystko
A leczenie niepłodności to niekończąca sie rzeka płatności i badań... u nas dopiero 2 iui a juz Ok 6 tys jest nie nasze... a co będzie dalej ? Wole nie myślec...
Liczba plemników bardzo ładna, ale Ruch a+b chyba nie wyglada za dobrze, a lekarz komentował cos ?Dziewczyny jestem po pierwszej insnyminacji dziś. Po zabiegu dostałam kartę z takimi danymi. Powiedźcie mi proszę co to znaczy? Czy to dobre wartości czy raczej kiepskie? Zobacz załącznik 1241509
I jak po wizycie ?a ja siedzę właśnie w poczekalni z przerażeniem i pytaniem jest pęcherzyk czy nie ma...
Katarzyna99
Zaciekawiona BB
Właśnie nic nie komentował. Do ogólnych badań nie miał zastrzeżeń i wszystko w normie było. A badania nasienia miał tydzień wcześniej. Bardzo mnie dzisiaj ten wynik zaskoczył.Liczba plemników bardzo ładna, ale Ruch a+b chyba nie wyglada za dobrze, a lekarz komentował cos ?
reklama
My przy pierwszej iui mieliśmy po preparatyce 22mln plemników o ruchu a+b 43%, a przy drugiej 10 mln o ruchu 73% - maz zażywał korzeń maca... koniec końców i tak obie nieudaneWłaśnie nic nie komentował. Do ogólnych badań nie miał zastrzeżeń i wszystko w normie było. A badania nasienia miał tydzień wcześniej. Bardzo mnie dzisiaj ten wynik zaskoczył.
Podziel się: