Bardzo mi przykro. Poprawiamy koronę i walczymyDziewczyny niestety 3iui się nie udała daje sobie marzec na oczyszczenie głowy i od kwietnia chcemy zacząć przygotowania na ivf
reklama
A to jest obowiązkowe badanie ?ja byłam wcześniej zrobić badanie kariotypów bo na wynik czekałam 21 dni roboczych a bez tego nie mogłam zacząć procedury i mąż też musiał wykonać to badanie.
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro Tule mocno i życzę siły do dalszej walki....Dziewczyny niestety 3iui się nie udała daje sobie marzec na oczyszczenie głowy i od kwietnia chcemy zacząć przygotowania na ivf
PałkaZapałka
Bardzo mi przykroDziewczyny niestety 3iui się nie udała daje sobie marzec na oczyszczenie głowy i od kwietnia chcemy zacząć przygotowania na ivf
Hankaa
Dziewczyny, czy któraś z Was miała szwy rozpuszczalne? Dzisiaj mija drugi tydzień po laparo a szwy jakie były takie są.. wizyta dopiero 9.03 i zastanawiam się czy tak długo mam czekać, czy może udać się gdzieś wcześniej? Bo na wypisie mam info że są rozpuszczalne i nie wymagają wyciągania..
kolor nadzieji
Ja miałam normalne po tygodniu mi kazali się zgłosić do zdjęcia. Ale niewiem ile czasu rozpuszczalne potrzebują żeby się rozpuścić. Choć 2 tygodnie to już chyba powinny bo to trochę czasu już minęło[emoji848]
Dziewczyny, czy któraś z Was miała szwy rozpuszczalne? Dzisiaj mija drugi tydzień po laparo a szwy jakie były takie są.. wizyta dopiero 9.03 i zastanawiam się czy tak długo mam czekać, czy może udać się gdzieś wcześniej? Bo na wypisie mam info że są rozpuszczalne i nie wymagają wyciągania..
kolor nadzieji
w Invicie tak, nie wiem jakie zalecenia i procedury mają inne kliniki. Sądzę że warto i tak zrobić to badanie bo robi się je raz w życiu.A to jest obowiązkowe badanie ?
własnie zastanawiam się czy jest to możliwe i w którym tygodniu ta niepewność mija....Cudownie! Teraz sobie zdrowo rośnij i o ile to możliwe bez stresu
reklama
Hankaa
Dziękuję Ci bardzo@Hankaa znalazłam cos takiegoZobacz załącznik 1241252
Podziel się: