reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
To czyli w zwykły termometr elektroniczny może też sfałszować wynik ?
Hmm wiesz... Ja się tak się znam jeszcze na tym mierzeniu temperatury bo dopiero kupiłam ten termometr i zaczęłam mierzyć jakieś 10 dni temu:p
I też nie wiem czy dobrze to robię jak np zmierzyłam z lewej str języka to wyszła mi trochę wyższa niż za 5 minut jak zmierzyłam z prawej strony np 0,2 stopnia różnicy.. Ale teraz zostało mi 4 dni do okresu i mam ok 37, 2 a wcześniej miałam 36,8..

Hmm wiesz... Ja się tak się znam jeszcze na tym mierzeniu temperatury bo dopiero kupiłam ten termometr i zaczęłam mierzyć jakieś 10 dni temu:p
I też nie wiem czy dobrze to robię jak np zmierzyłam z lewej str języka to wyszła mi trochę wyższa niż za 5 minut jak zmierzyłam z prawej strony np 0,2 stopnia różnicy.. Ale teraz zostało mi 4 dni do okresu i mam ok 37, 2 a wcześniej miałam 36,8..
Aha rozumiem dziękuję za odpowiedź ☺️☺️

reklama
Dziewczyny ja chyba wyemigruję z tego kraju. Jutro ok 200 na część badań, w przysżłym miesiącu kolejne 650 nie licząc wizyt, do tego rezonans magnetyczny 450, a gdzie jeszcze transfer i monitoringi...no ręce opadają...zwłaszcza jak się słyszy że w innych krajach jest dofinansowanie, darmowe badania itp. a tu jeszcze programy leczenia cofają... To ja poproszę to co mi z pensji zabierają co miesiąc to się będę sama leczyć...przepraszam ale ulało mi się...

Do góry