❤❤No ja juz mam jasność. Beta ujemna... czyli 2 iui nieudane
reklama
eij
Fanka BB :)
Ale wszystkich badań nie musisz powtarzać. Ja powtarzałam po pół roku biocenozę i tylko niektóre badania infekcyjneWiesz, myślałam nad tym, ale jeszcze miesiąc i będzie po badaniach wiec pozniej wrazie niepowodzenia musiałabym jeszcze przed ivf robić badania wiec znowu miesiąc w plecy na badania. A ivf ma jednak wieksza skuteczna
eij
Wszystkie te co na samym początku? To widocznie każdy lekarz robi po swojemuJa musiałam powtarzać Wszystkie.
Ja juz tez w styczniu powtarzałam, i noe chciałabym zostać na lodzie. A do ivf to one maja inna ważność, a tu mi lekarz powiedział, ze na tych aktualnych byśmy sie wyrobili.Ale wszystkich badań nie musisz powtarzać. Ja powtarzałam po pół roku biocenozę i tylko niektóre badania infekcyjne
A w ogole mam pytanie myślicie ze teraz sie umawiać do lekarza jeszcze w tym cyklu czy czekac na 1-2 dzien nowego cyklu i to wystarczy żeby rozpocząć procedurę do ivf?
Evelyn1919
Zastrzyki przyjmuje się zwykle od 2dc wiec ja bym juz dzwoniła
Ja juz tez w styczniu powtarzałam, i noe chciałabym zostać na lodzie. A do ivf to one maja inna ważność, a tu mi lekarz powiedział, ze na tych aktualnych byśmy sie wyrobili.
A w ogole mam pytanie myślicie ze teraz sie umawiać do lekarza jeszcze w tym cyklu czy czekac na 1-2 dzien nowego cyklu i to wystarczy żeby rozpocząć procedurę do ivf?
Ale pewnie i tak musi sie odbyć wizyta w 1-2 dc żeby sie przekonać ze nie ma żadnej torbieliZastrzyki przyjmuje się zwykle od 2dc wiec ja bym juz dzwoniła
JK♥️♥️
Ja po 3 IUI jedyne co robilam przed ivf dodatkowo to kariotypyAle wszystkich badań nie musisz powtarzać. Ja powtarzałam po pół roku biocenozę i tylko niektóre badania infekcyjne
Za każdym razem jestem zaskoczona czytając ile badan trzeba mieć do iui. U mnie szczerze mówiąc niczego nikt nie wymagal. Moze drożność. Zrobilam na własną rękę hormony. Ciekawe czy teraz tez tak można czy to juz standard. Ostatnia iui robiłam okolo 2lata temu
reklama
Podziel się: