reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja miałam 1,5 roku temu i musiałam full badań zrobić[emoji1751]
Za każdym razem jestem zaskoczona czytając ile badan trzeba mieć do iui. U mnie szczerze mówiąc niczego nikt nie wymagal. Moze drożność. Zrobilam na własną rękę hormony. Ciekawe czy teraz tez tak można czy to juz standard. Ostatnia iui robiłam okolo 2lata temu

reklama
Dzwon teraz i się umów jak najszybciej bo lekarz musi ustalić jakim protokołem będziesz szła.
A do ivf niektóre badania mają 3 miesiące ważność inne pół roku a inne jeszcze rok. I też dużo zależy od lekarza jeden trzyma się ściśle czasu a drugi przymknie oko.
Ja juz tez w styczniu powtarzałam, i noe chciałabym zostać na lodzie. A do ivf to one maja inna ważność, a tu mi lekarz powiedział, ze na tych aktualnych byśmy sie wyrobili.
A w ogole mam pytanie myślicie ze teraz sie umawiać do lekarza jeszcze w tym cyklu czy czekac na 1-2 dzien nowego cyklu i to wystarczy żeby rozpocząć procedurę do ivf?

Ja juz tez w styczniu powtarzałam, i noe chciałabym zostać na lodzie. A do ivf to one maja inna ważność, a tu mi lekarz powiedział, ze na tych aktualnych byśmy sie wyrobili.
A w ogole mam pytanie myślicie ze teraz sie umawiać do lekarza jeszcze w tym cyklu czy czekac na 1-2 dzien nowego cyklu i to wystarczy żeby rozpocząć procedurę do ivf?
ja byłam wcześniej zrobić badanie kariotypów bo na wynik czekałam 21 dni roboczych a bez tego nie mogłam zacząć procedury i mąż też musiał wykonać to badanie.

reklama
Dzwon teraz i się umów jak najszybciej bo lekarz musi ustalić jakim protokołem będziesz szła.
A do ivf niektóre badania mają 3 miesiące ważność inne pół roku a inne jeszcze rok. I też dużo zależy od lekarza jeden trzyma się ściśle czasu a drugi przymknie oko.
Ok to jutro dzwonię i sie umawiam dziękuje dziewczyny ❣️❣️❣️

Do góry