reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
A mnie też bolał jajnik w nocy ale lewy, na którym miałam pęcherzyki, wydaje mi się że owulacje miałam w niedzielę.. A jeśli pęcherzyk by nie pękł to czemu miałoby boleć?
Parę lat temu zrobił mi się torbiel na jajniku to nie miałam żadnych objawow, żadnego bólu, klocia, przy stosunku, nic :)
Nie wiem tak zapytałam bo myślałam że jakaś spóźniona owulacja czy coś ale dziewczyny wyżej napisały że na owulację już za późno więc pewnie tylko tak kłuje ☺️ Ja nie miałam nigdy torbielą przynajmniej nie wiadomo mi o tym więc też nie wiem czy jest ból czy jak ☺️

reklama
Nie wiem tak zapytałam bo myślałam że jakaś spóźniona owulacja czy coś ale dziewczyny wyżej napisały że na owulację już za późno więc pewnie tylko tak kłuje ☺️ Ja nie miałam nigdy torbielą przynajmniej nie wiadomo mi o tym więc też nie wiem czy jest ból czy jak ☺️
Torbiel raczej niw boli chyba ze jakaś gigantyczna ☺️

Tak, takie same ostatnio mi służyły głównie do tego żeby sprawdzać czy beta rosnie bo nie mam opcji zbadać krwi . Nie wiem jak one się nazywają takie paseczki. To paskowe ? ;)[emoji1787]
Wszystkie takie same ?
Ja chyb naj lubie płytowe ;) a ogólnie ro wszystkie byle by pozytywne [emoji23]

Pro
A czy próbowaliście witamin, ale kazda osobno w duuuzej dawce ? Ruch ruch ruch i prawidłowe BMI, luźne gatki. U nas tylko to pomoglo. Z morfo 1 wskoczyło do prawie 6.
Probowalismy juz naprawde wszystkiego. A te wyniki co odebralismy to nie sa zbyt ciekawe. Jakos nie mam weny zeby isc so lekarza , jeszcze mnie dobije pewnie :(

Pro
Probowalismy juz naprawde wszystkiego. A te wyniki co odebralismy to nie sa zbyt ciekawe. Jakos nie mam weny zeby isc so lekarza , jeszcze mnie dobije pewnie :(
Rozumiem że boicie się tego co powie lekarz. Ale nie ma sensu odwlekać tego co nieuniknione. Z drugiej strony jeśli jest jeszcze jakaś szansą żeby wszystko odwrócić to im szybciej tym lepiej. W tych sprawach nie ma na co czekać. Życzę dużo siły.

Pro
Asia, nie wiem co to znaczy nie zbyt ciekawe, ale z doświadczenia ci powiem, ze warto je pokazać lekarzowi od niepłodności - tak na strat oni posługują sie stwierdzeniem ze wynik badania klinicznie... czy patrzą trochę pod innym katem. Ja tez byłam załamana wynikami męża a wg lekarza klinicznie Ok i jeszcze bardzo nadrabia ogólna ilością plemników. Może nie byc tak złe jak sie wydaje☺️ Popraw koronę i walcz. 👸
Pamiętaj im bardziej pod górkę, tym piękniejsze widoki ❣️❣️

reklama
Do góry