reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Oby bo puściło po 2h i 6 prochach ale czuję nadal... :( z bólu to mi już dawno niedobrze nie było...
Wiem że to dla Ciebie żadne pocieszenie ale rozumiem ten ból. Ja kiedyś jak byłam młodsza miałam takie bóle w trakcie miesiączki, że drętwialy mi nogi, głowa pękala, mdliło strasznie.... Jak Ci będzie gorzej to pomysl sobie, że to wszystko dzieje się po coś, a po co to już wiesz ❤️🤗

Inseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać :) Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?

Tak naprawdę lekarz podejmie decyzję. Jeden powie ze okej a drugi ze nie bo jednak to jakeczko zostalo juz naświetlone, osobiście byłabym za tą drugą opcja
Inseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać :) Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?

reklama
Tak jak @Evelyn1919 pisze i tak jak wcześniej dziewczyny pisały tu na forum to jest to różnie 🤷🏼‍♀️ Jedne miały tuz przed IUI, inne w kolejnym cyklu, a ja na przykład miałam z pół rok przed ☺️. Bo drożność robiła mi ginekolog do której chodziłam zanim trafiłam do kliniki leczenia niepłodności :)

Do góry