tak i właśnie między 6 a 7 tygodniem będę mogła usłyszeć serduszko.Na usg zgadzało się z tym co pokazuje aplikacja?
reklama
MamaZblizną
Fanka BB :)
Dziękuję Ci kochana za odpowiedzi na wszystkie moje pytaniatak i właśnie między 6 a 7 tygodniem będę mogła usłyszeć serduszko.
Teraz tylko rośnijcie zdrowo
Oby bo puściło po 2h i 6 prochach ale czuję nadal... z bólu to mi już dawno niedobrze nie było...Pewnie to skutek zabiegu, organizm powoli wraca na normalne tory.
eij
Próbowałaś ciepłych okładów na brzuch?Oby bo puściło po 2h i 6 prochach ale czuję nadal... z bólu to mi już dawno niedobrze nie było...
eij
Wiem że to dla Ciebie żadne pocieszenie ale rozumiem ten ból. Ja kiedyś jak byłam młodsza miałam takie bóle w trakcie miesiączki, że drętwialy mi nogi, głowa pękala, mdliło strasznie.... Jak Ci będzie gorzej to pomysl sobie, że to wszystko dzieje się po coś, a po co to już wieszOby bo puściło po 2h i 6 prochach ale czuję nadal... z bólu to mi już dawno niedobrze nie było...
Nie miałam jak w tamtym momencie...u mnie jak jest naprawdę źle to tylko nospa max 2-3 i leżeć a najlepiej usnąć.Próbowałaś ciepłych okładów na brzuch?
G
gość2502
Gość
Inseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?
Evelyn1919
Tak naprawdę lekarz podejmie decyzję. Jeden powie ze okej a drugi ze nie bo jednak to jakeczko zostalo juz naświetlone, osobiście byłabym za tą drugą opcja
Inseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?
G
gość2502
Gość
W mojej klinice nie robi się na rentgenie a USG jak cośTak naprawdę lekarz podejmie decyzję. Jeden powie ze okej a drugi ze nie bo jednak to jakeczko zostalo juz naświetlone, osobiście byłabym za tą drugą opcja
reklama
Karola z nadzieją
Tak jak @Evelyn1919 pisze i tak jak wcześniej dziewczyny pisały tu na forum to jest to różnie Jedne miały tuz przed IUI, inne w kolejnym cyklu, a ja na przykład miałam z pół rok przed . Bo drożność robiła mi ginekolog do której chodziłam zanim trafiłam do kliniki leczenia niepłodnościInseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?
Podziel się: