reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Moim zdaniem to badanie niczym się nie różni od cytologii, serio trwa tyle samo, taki sam poziom ,,bólu,, jest nieprzyjemne, ale trwa 5 minut. Słowo ! Nie ma porównania z tym jak nachylisz się do zmywarki i zapomnisz o otwartej szafce na gorze :D bądź nocą walniesz się w mały palec u stopy.
Hahaha kochana jesteś:* takie pocieszenia to ja rozumiem :D zastanawiam sie jeszcze czy tą biocenoze to sie tego samego dnia robi??

reklama
mi dr mówił, ze dzień cyklu nie ma znaczenia (poza miesiączka ) wiec moim zdaniem spokojnie możesz przed, a i ze 2/3 dni bez współczucia przed badaniem.

Inseminacja w tym samym cyklu co badanie drożności jajowodów? Czy któraś z Wam tak miała? Czy szykować się bardziej na następny cykl po tym badaniu? Wiem, że ostateczną decyzje podejmuje lekarz ale chcaiam zapytać :) Jeśli któraś z Was tak miała był to cykl naturalny?
Ja tak miałam. Też byłam nastawiona na miesiąc później, ale lekarz zrobił na tym samym bo w sumie po co czekać i tracić miesiąc. Było na cyklu naturalnym.

reklama
Do góry