serduszko na następnej wizycie( terminu jeszcze nie mam) dziś jest 19 dpt.Było już serduszko czy jeszcze za wcześnie?
Ile masz dpt?
reklama
Be_More_Happy
Fanka BB :)
Aha...mi lekarz żadnej kontroli nie zalecił Ja też czytam na bieżąco ale tyle tu dziewczyn, że nie sposób wszystkich zapamiętać Ja też jakoś nie nastawiam pozytywnie na to bo boje się rozczarować....a czujesz jakieś objawy, wiem że na objawy ciążowe to za wcześnie raczej ale chodzi mi o to czy w ogóle coś czujesz czy tak jak w normalnym cyklu ? Bo mnie to zawsze zastanawia czy można jakoś to rozpoznać czy się udało czy nie ? przepraszam jak coś namieszałamMam ten sam problem nie wiem która kiedy i co a staram sie czytać na bierząco Tydzień temu w pn miałam iui, w środę miałam kontrole czy pękły i od czwartku dupek. A testować może będę w sobotę.
Choć ja jakoś nie umiem sie pozytywnie nastawić
Kropka3333
Nie strasz hihi. A ile wy kochane miałyście? Troszkę się boję tej punkcji.... Od dziś mam zmniejszoną dawkę już zastrzykówświetny wynik, oby tylko hiperka cię nie dopadła-pamietaj, żeby jeść dużo białka. Ja też brałam gonapeptyl i menopur
MamaZblizną
Tak myślałam, że jeszcze za wcześnie.. A który masz tc i dzień ciąży?serduszko na następnej wizycie( terminu jeszcze nie mam) dziś jest 19 dpt.
Hankaa
Nie bój się jestem tydzień po laparaoskopii z histeroskopią i nie taki diabeł straszny, a chyba o gorsze od punkcji trzymam kciukiNie strasz hihi. A ile wy kochane miałyście? Troszkę się boję tej punkcji.... Od dziś mam zmniejszoną dawkę już zastrzyków
Staram sie nie oglądać i nie obserwować za bardzo żeby sie nie nakręcać. Najzdrowiej to chyba wytrwać w czekaniu, choć to nie małe wyzwanie.Aha...mi lekarz żadnej kontroli nie zalecił Ja też czytam na bieżąco ale tyle tu dziewczyn, że nie sposób wszystkich zapamiętać Ja też jakoś nie nastawiam pozytywnie na to bo boje się rozczarować....a czujesz jakieś objawy, wiem że na objawy ciążowe to za wcześnie raczej ale chodzi mi o to czy w ogóle coś czujesz czy tak jak w normalnym cyklu ? Bo mnie to zawsze zastanawia czy można jakoś to rozpoznać czy się udało czy nie ? przepraszam jak coś namieszałam
Jakoe macie wskazania do iui ? Które to podejście ?
Ech znam ten bol. Az przeszywa do mózgu przy gwałtownym ruchu. Kochana odpoczywaj jesli masz możliwość. Przytulam mocno.Dziewczyny beta 37 ze 117 w zeszłym tyg. Czyli jeszcze troszke... antykoagulant tocznia ujemny ale czekam na pozostałe wyniki zespołu antyfosfolipidowego. A od godziny zwijam się z bólu brzucha jak na owu. 2 nospy max i 2 ibupromy i dopiero teraz trochę odpuszcza... miewałam już bolesne owulacje ale to jest jakiś kosmos nie jestem w stanie chodzić ani siedzieć...
Ojjjaaaa nie było mnie tu parę godzin i tyle sie tu dzieje. Nie nadążam ;-) ale macie fajnie, że coś działacie i nie stoicie w miejscu. U mnie dopiero przed owu. Nuda ;-) musze pilnować żeby w dobrym dniu wziąć duphaston i wywołać okres na czas. 16marca ważne badanie i musze byc juz po okresie conajmniej 5 dni. Niedługo zacznę robić testy owulacyjne i jeszcze badania kontrolne tarczycy. Moze jutro skocze ;-)
Mam dzis podjarke...Maz kupil mi romantyczny prezent na Walentynki...lidlomix i dzis wieczorem zaczynam zabawę z maszyna
Mam dzis podjarke...Maz kupil mi romantyczny prezent na Walentynki...lidlomix i dzis wieczorem zaczynam zabawę z maszyna
Ja mama PCO i niedoczynnosc tarczycy (ustabilizowana ) nie mam naturalnych owulacji w sumie żadnych inny wskazań nie mamy. Reszta badań okej, nasienie tez ok a Ty ?Staram sie nie oglądać i nie obserwować za bardzo żeby sie nie nakręcać. Najzdrowiej to chyba wytrwać w czekaniu, choć to nie małe wyzwanie.
Jakoe macie wskazania do iui ? Które to podejście ?
reklama
U nas to w sumie nie ma większych problemów po prostu po 4 miesiącach bezowocnych starań zrobiłam drożność o niby Ok ale z oporami. Maz wyniki klinicznie nawet Ok choć badanie łączenia z kwasem wyszło kiepsko i tak idąc za ciosem w grudniu podeszliśmy do pierwszej iui, styczeń przerwa na odświeżenie badań i teraz była druga. Ja choruje na hashimoto juz prawie całe swoje życie do tego amh wyszło mi 5 co lekarz powiedział ze jajniki cudne do stymulacji ale można podejrzewać pco choć nigdy nikt mi o tym nie mówił.Ja mama PCO i niedoczynnosc tarczycy (ustabilizowana ) nie mam naturalnych owulacji w sumie żadnych inny wskazań nie mamy. Reszta badań okej, nasienie tez ok a Ty ?
A jedno dziecko juz mamy. Naturalnie ot tak bez żadnych wspomagaczy i ma juz 8 lat
Podziel się: