Mi też zawsze tylko przespanie bólu pomagało, oczywiście byłam zwinięta w kłębekNie miałam jak w tamtym momencie...u mnie jak jest naprawdę źle to tylko nospa max 2-3 i leżeć a najlepiej usnąć.
reklama
Evelyn1919
Fanka BB :)
No to zmienia postać rzeczy znajac siebie ja bym naciskała na IUI w tym samym cyklu
W mojej klinice nie robi się na rentgenie a USG jak coś
G
gość2502
Gość
Wpadłam jeszcze na super ekstra genialny pomysł by tą drożność zrobić teraz w marcu przed 1 wizytą bo podobno drożność jest obowiązkowa przed inseminacją w tej klinice do ktorej ide - Invicta Bydgoszcz, i zaoszczedzę miesiąc jeśli jednak miałaby zostać inseminacja przełożona przez akurat to. Jestem w gorącej wodzie kąpana trochę ale bardziej mi pasuje ogarnąć to w marcu by ewentualna inseminacja o ile będzie była w kwietniu... nie w maju. No chyba, że wyjdzie coś z hormonów czego nie przewiduje bo narazie wszystko bylo okNo to zmienia postać rzeczy znajac siebie ja bym naciskała na IUI w tym samym cyklu
eij
Tylko pamiętaj żeby przed drożnością zrobić biocenozę pochwyWpadłam jeszcze na super ekstra genialny pomysł by tą drożność zrobić teraz w marcu przed 1 wizytą bo podobno drożność jest obowiązkowa przed inseminacją w tej klinice do ktorej ide - Invicta Bydgoszcz, i zaoszczedzę miesiąc jeśli jednak miałaby zostać inseminacja przełożona przez akurat to. Jestem w gorącej wodzie kąpana trochę ale bardziej mi pasuje ogarnąć to w marcu by ewentualna inseminacja o ile będzie była w kwietniu... nie w maju. No chyba, że wyjdzie coś z hormonów czego nie przewiduje bo narazie wszystko bylo ok
G
gość2502
Gość
Tak dziękuję już wszystko ponotowałamTylko pamiętaj żeby przed drożnością zrobić biocenozę pochwy
eij
No i żeby drożność zrobić po miesiączce ale przed owulacjąTylko pamiętaj żeby przed drożnością zrobić biocenozę pochwy
G
gość2502
Gość
Tak też wiem, i mam nadzieję że niczego nie pomyleNo i żeby drożność zrobić po miesiączce ale przed owulacją
I jeszcze pamiętaj żeby się nie stresować ze to boli ;-) nie jest źle a wręcz nic to takiegoTak też wiem, i mam nadzieję że niczego nie pomyle
G
gość2502
Gość
No już znając moją panike to będę cała dygotać serio ja jestem nienormalna jeśli o strach chodzi...I jeszcze pamiętaj żeby się nie stresować ze to boli ;-) nie jest źle a wręcz nic to takiego
reklama
Moim zdaniem to badanie niczym się nie różni od cytologii, serio trwa tyle samo, taki sam poziom ,,bólu,, jest nieprzyjemne, ale trwa 5 minut. Słowo ! Nie ma porównania z tym jak nachylisz się do zmywarki i zapomnisz o otwartej szafce na gorze bądź nocą walniesz się w mały palec u stopy.No już znając moją panike to będę cała dygotać serio ja jestem nienormalna jeśli o strach chodzi...
Podziel się: