reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
No to zmienia postać rzeczy :) znajac siebie ja bym naciskała na IUI w tym samym cyklu :)
Wpadłam jeszcze na super ekstra genialny pomysł by tą drożność zrobić teraz w marcu przed 1 wizytą bo podobno drożność jest obowiązkowa przed inseminacją w tej klinice do ktorej ide - Invicta Bydgoszcz, i zaoszczedzę miesiąc jeśli jednak miałaby zostać inseminacja przełożona przez akurat to. Jestem w gorącej wodzie kąpana trochę 😅 ale bardziej mi pasuje ogarnąć to w marcu by ewentualna inseminacja o ile będzie była w kwietniu... nie w maju. No chyba, że wyjdzie coś z hormonów czego nie przewiduje bo narazie wszystko bylo ok

Wpadłam jeszcze na super ekstra genialny pomysł by tą drożność zrobić teraz w marcu przed 1 wizytą bo podobno drożność jest obowiązkowa przed inseminacją w tej klinice do ktorej ide - Invicta Bydgoszcz, i zaoszczedzę miesiąc jeśli jednak miałaby zostać inseminacja przełożona przez akurat to. Jestem w gorącej wodzie kąpana trochę 😅 ale bardziej mi pasuje ogarnąć to w marcu by ewentualna inseminacja o ile będzie była w kwietniu... nie w maju. No chyba, że wyjdzie coś z hormonów czego nie przewiduje bo narazie wszystko bylo ok
Tylko pamiętaj żeby przed drożnością zrobić biocenozę pochwy

reklama
No już znając moją panike to będę cała dygotać :p serio ja jestem nienormalna jeśli o strach chodzi...
Moim zdaniem to badanie niczym się nie różni od cytologii, serio trwa tyle samo, taki sam poziom ,,bólu,, jest nieprzyjemne, ale trwa 5 minut. Słowo ! Nie ma porównania z tym jak nachylisz się do zmywarki i zapomnisz o otwartej szafce na gorze :D bądź nocą walniesz się w mały palec u stopy.

Do góry