Cudownie rośnijcieU mnie konsultacja telefoniczna z lekarzem o 17, ale już byłam na USG i widziałam mój maleńki cud. Położna potwierdziła, że pęcherzyk ciążowy pięknie rośnie i wygląda bardzo dobrze. Beta dziś 3758. Dziękuję za wszystkie kciuki i walczymy dalej
reklama
Pięknie endometrium U mnie było 9mm mam nadzieje ze nie za mało.. masz kontrole za dwa dni czy popękały?Dziękuję Kochane wszystkim za kciuki Ja już wracam do domu po inseminacji , pęcherzyk jeszcze nie był pęknięty lekarz stwierdził podczas USG, że jest w trakcie pęknięcia. Endometrium 11,6. Liczba podanych plemników 8,6 mln. No i teraz czekamy Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Oby za 2-3 tyg się też dużo działo i same pozytywne testy!!Ale dziś się dużo dzieje trzymam za wszystkie kciuki
Kropka3333
Fanka BB :)
Be_More_Happy
Trzymam kciuki, powodzenia Niech pięknie zaklimatyzuje się u mamusiMoja [emoji300]pięknie się rozmroziła na 14.50 jadę na transfer
Karola z nadzieją
Ooo taaaakOby za 2-3 tyg się też dużo działo i same pozytywne testy!!
matyldaewa
U nas po pierwszej inseminacji, teraz szykujemy się do drugiej Oby się tym razem udało. Mamy plan na 4 inseminacje, a później in vitro. Czytałam gdzieś, że po 4 inseminacji szanse na to, że się uda maleją i jednak lepiej zacząć przygotowania do in vitro.
Be_More_Happy
Nie właśnie nie mam...żadnych tabletek po inseminacji też nie dostałam przepisanych, teraz pozostaje czekać Z tego co wiem to w endometrium powinno być powyżej 8, ja na ostatniej wizycie miałam 8,8 lekarz mówił że grubiutkie także Twoje też powinno być ok a kiedy testujesz ? Jesteś po inseminacji? Tyle tu dziewczyn, przepraszam że jeżeli coś przeoczyłamPięknie endometrium U mnie było 9mm mam nadzieje ze nie za mało.. masz kontrole za dwa dni czy popękały?
reklama
Be_More_Happy
PowodzeniaSłuchajcie u nas Wszytskie badania super od jutra lametta i w następnym tygodniu moje pierwsze IUI
Podziel się: