reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziękuję Kochane wszystkim za kciuki ❤️🤗 Ja już wracam do domu po inseminacji , pęcherzyk jeszcze nie był pęknięty lekarz stwierdził podczas USG, że jest w trakcie pęknięcia. Endometrium 11,6. Liczba podanych plemników 8,6 mln. No i teraz czekamy ☺️ Trzymam kciuki za Was dziewczyny ☺️✊✊
Pięknie endometrium ☺️U mnie było 9mm mam nadzieje ze nie za mało.. masz kontrole za dwa dni czy popękały?

Pięknie endometrium ☺️U mnie było 9mm mam nadzieje ze nie za mało.. masz kontrole za dwa dni czy popękały?
Nie właśnie nie mam...żadnych tabletek po inseminacji też nie dostałam przepisanych, teraz pozostaje czekać ☺️ Z tego co wiem to w endometrium powinno być powyżej 8, ja na ostatniej wizycie miałam 8,8 lekarz mówił że grubiutkie 😁 także Twoje też powinno być ok a kiedy testujesz ? Jesteś po inseminacji? Tyle tu dziewczyn, przepraszam że jeżeli coś przeoczyłam ☺️

reklama
Do góry