Tak, mamy jeszcze 2 zarodki.To powiem Ci ze według mojej zebranej wiedzy z wielu forum to jak masz Pai hetero to nie jest źle, gorsza jest homo, ktora ja mam. Możliwe że przy kolejnej próbie dostaniesz heparyne masz jakieś [emoji300]?
reklama
Dziewczyny beta 37 ze 117 w zeszłym tyg. Czyli jeszcze troszke... antykoagulant tocznia ujemny ale czekam na pozostałe wyniki zespołu antyfosfolipidowego. A od godziny zwijam się z bólu brzucha jak na owu. 2 nospy max i 2 ibupromy i dopiero teraz trochę odpuszcza... miewałam już bolesne owulacje ale to jest jakiś kosmos nie jestem w stanie chodzić ani siedzieć...
Evelyn1919
Fanka BB :)
Dziękuję [emoji173]
Trzymam kciuki, powodzenia [emoji847][emoji3526][emoji110][emoji110][emoji173]️Niech pięknie zaklimatyzuje się u mamusi [emoji3526][emoji3526]
No u mnie są właśnie bolesne ale nigdy aż tak, zastanawiam się czy ta laparoskopia może mieć wpływ bo to w sumie pierwsza owu od 3 miesięcy i po zabiegu...na szczęście jest już trochę lepiej...Omg nie wiedziałam nawet ze owulacja może bolec ! W sensie ja czasem czuje jajniki ale zazwyczaj nie zwracam nawet na to uwagi. A ciepła kąpiel ?
Mam ten sam problem nie wiem która kiedy i co a staram sie czytać na bierząco Tydzień temu w pn miałam iui, w środę miałam kontrole czy pękły i od czwartku dupek. A testować może będę w sobotę.Nie właśnie nie mam...żadnych tabletek po inseminacji też nie dostałam przepisanych, teraz pozostaje czekać Z tego co wiem to w endometrium powinno być powyżej 8, ja na ostatniej wizycie miałam 8,8 lekarz mówił że grubiutkie także Twoje też powinno być ok a kiedy testujesz ? Jesteś po inseminacji? Tyle tu dziewczyn, przepraszam że jeżeli coś przeoczyłam
Choć ja jakoś nie umiem sie pozytywnie nastawić
Mnie owulacja szxzwgolnie po stymulacji bardzo boli a raczej jest to uczucie okropnego wzdęciaOmg nie wiedziałam nawet ze owulacja może bolec ! W sensie ja czasem czuje jajniki ale zazwyczaj nie zwracam nawet na to uwagi. A ciepła kąpiel ?
mocno trzymam kciuki za twojego kropka!Moja [emoji300]pięknie się rozmroziła na 14.50 jadę na transfer
świetny wynik, oby tylko hiperka cię nie dopadła-pamietaj, żeby jeść dużo białka. Ja też brałam gonapeptyl i menopur20. Ale czuję ekscytację i zarazem lekkie przerażenie !
reklama
eij
Fanka BB :)
Pewnie to skutek zabiegu, organizm powoli wraca na normalne tory.No u mnie są właśnie bolesne ale nigdy aż tak, zastanawiam się czy ta laparoskopia może mieć wpływ bo to w sumie pierwsza owu od 3 miesięcy i po zabiegu...na szczęście jest już trochę lepiej...
Podziel się: