reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
reklama
Dziewczyny beta 37 ze 117 w zeszłym tyg. Czyli jeszcze troszke... antykoagulant tocznia ujemny ale czekam na pozostałe wyniki zespołu antyfosfolipidowego. A od godziny zwijam się z bólu brzucha jak na owu. 2 nospy max i 2 ibupromy i dopiero teraz trochę odpuszcza... miewałam już bolesne owulacje ale to jest jakiś kosmos nie jestem w stanie chodzić ani siedzieć...

Omg nie wiedziałam nawet ze owulacja może bolec ! W sensie ja czasem czuje jajniki ale zazwyczaj nie zwracam nawet na to uwagi. A ciepła kąpiel ?
No u mnie są właśnie bolesne ale nigdy aż tak, zastanawiam się czy ta laparoskopia może mieć wpływ bo to w sumie pierwsza owu od 3 miesięcy i po zabiegu...na szczęście jest już trochę lepiej...

Nie właśnie nie mam...żadnych tabletek po inseminacji też nie dostałam przepisanych, teraz pozostaje czekać ☺️ Z tego co wiem to w endometrium powinno być powyżej 8, ja na ostatniej wizycie miałam 8,8 lekarz mówił że grubiutkie 😁 także Twoje też powinno być ok a kiedy testujesz ? Jesteś po inseminacji? Tyle tu dziewczyn, przepraszam że jeżeli coś przeoczyłam ☺️
Mam ten sam problem nie wiem która kiedy i co a staram sie czytać na bierząco ☺️ Tydzień temu w pn miałam iui, w środę miałam kontrole czy pękły i od czwartku dupek. A testować może będę w sobotę.
Choć ja jakoś nie umiem sie pozytywnie nastawić 🤷‍♀️

reklama
No u mnie są właśnie bolesne ale nigdy aż tak, zastanawiam się czy ta laparoskopia może mieć wpływ bo to w sumie pierwsza owu od 3 miesięcy i po zabiegu...na szczęście jest już trochę lepiej...
Pewnie to skutek zabiegu, organizm powoli wraca na normalne tory. 👍

Do góry