reklama
eij
Fanka BB :)
Starsznie mi przykro wiem doskonale co czujesz.... , Która to było Twoja inseminacja?Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj betę 11 dzień po inseminacji, wynik 2,3 więc dzidziusia nie będzie mam nadzieję że mi zleca jakieś badania i szersza diagnostykę żeby się dowiedzieć czemu nie wychodzi..
Ale piękne wiadomości Gratuluje z całego serca rośnijcie zdrowoCześć dziewczyny zmieniłam nick i możecie mnie nie kojarzyć ale podpowiem ze dawniej Maeta13.0e.21
Jakiś czas temu pisałam wam że nie wiem jakim cudem po 3 inseminacjach- jednej udanej ale straconej i 2 nieudanych w listopadzie zaprzestaliśmy starań a 8stycznia okazalo się że jestem w ciąży
Chce wam się pochwalić ze mamy się dobrze, na wczorajszej wizycie dzieciatko miało już 1.74cm, serduszko waliło jak dzwon 179/minute(ostatnio byłam zestresowany bo biło za wolno bo tylko 100uderzen ale wtedy był 5t5d więc dobrze ze w ogóle coś było )
Także jestem mega szczęśliwa i teraz już wiem że wszystko jest mozliwe trzymam za was kciuki i podczytuje was tu trochę bardzo przykro z powodu tych niepowodzeń, błędów lekarskich i stresów które przyzywacie ale w ciąży jest tak samo... Ja już jestem wykonczona. Co mnie gdzieś brzuch zaboli to się już mi się płakać chce
Pamiętajcie, że nadzieja umiera ostatnia
PS. Dołączam zdjęcie, chociaż na monitorze lepiej to wyglądało... Było już widać rączki i nóżki(ta dzisiejsza technika to kosmos)
A stres... hmm niestety już chyba nigdy nie minie, w ciąży jest go faktycznie jeszcze więcej ale to tylko 9 miesięcy i maleństwo wszystko wynagrodzi
Jakiś cień cienia jest, a jaka czułość testu ? Na pewno do powtórzeniaJak myślicie będzie coś z tego dwa dni do okresu bo owulacja mi sie przesunęła
Klaudia9606
Zaciekawiona BB
Czułość 25 mlu/ml
eij
Idź na betę jeśli masz wątpliwości albo powtórz test najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączkiCzułość 25 mlu/ml
Dopiero 1, ale kilka miesięcy na nią czekałam, w zasadzie od lipca 2020 pojawił się 1 raz temat inseminacji od mojego gin, potem lekarze mi parę razy przekładali więc zmarnowane sporo miesięcy...Starsznie mi przykro wiem doskonale co czujesz.... , Która to było Twoja inseminacja?
Klaudia9606
Zaciekawiona BB
Może jeszcze nie przekreślaj tego cyklu ja też czekam jestem po 1 inseminacji
Zrobilas 11 dni po inseminacji betę ?
A kiedy mialas owulacje wiesz ?
Zrobilas 11 dni po inseminacji betę ?
A kiedy mialas owulacje wiesz ?
Dopiero 1, ale kilka miesięcy na nią czekałam, w zasadzie od lipca 2020 pojawił się 1 raz temat inseminacji od mojego gin, potem lekarze mi parę razy przekładali więc zmarnowane sporo miesięcy...
Biedroneczka28
Przykro mi ja testuje w piątek ale wątpię też że coś z tego będzie...
Hej dziewczyny, zrobiłam dzisiaj betę 11 dzień po inseminacji, wynik 2,3 więc dzidziusia nie będzie mam nadzieję że mi zleca jakieś badania i szersza diagnostykę żeby się dowiedzieć czemu nie wychodzi..
reklama
MamaZblizną
.
Ostatnia edycja:
Podziel się: