reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Ja następnego dnia po inseminacji miałam biały śluz, taki niepłodny, więc mówię do męża że nic z tego bo wątpię żeby wczoraj tak nagle szybko zaskoczyło ( też nie miałam śluzu jakoś przezroczystego w dzień inseminacji albo było go tak super mało że go nie widziałam). Objawy są bardzo różne i czasem ciężko coś przypisać do tego że się udało albo nie.

reklama
Koniecznie zbadaj tarczyce : tsh ft4 ft3 anty tpo anty tg, u mnie przez 4 lata nikt nie zbadal a mam niedoczynność do leczenia. Moze to jest Twoja przyczyną? Lepiej zrobic niz nie. Jeśli w ogole masz możliwość sprawdzić
Miałam wszystkie badania na tarczycę w Polsce w maju 2019, wyszły książkowo..i to było robione w InviMed w Warszawie właśnie pod kątem płodności. W Niemczech uznano, że badania są na tyle nowe, że nie ma sensu powtarzać, ale może teraz już należałoby

reklama
w sumie z takich podstawowych badań, chyba zostaje jeszcze test po stosunku i zależy jakie badanie nasienia miał maż czy podstawowe czy rozszerzone z fragmentacją.
Maz miał dwa razy robiony seminogram i raz też posiew. W 1 dzień okresu mam iść do lekarza ale jutro tak czy inaczej idę sobie zrobić badania z krwi oznaczenie przeciwciał pleminkowych a na wizycie dopytam o jeszcze inne badania chociaż ten mój lekarz w zasadzie nie udziela żadnych informacji... :/ ale na szczęście 18 lutego mam umowiona już wizytę w innej klinice, mam nadzieję że tam będzie inne podejście do pacjenta😁😁 w sumie myślę że też może podswiadowie nie mam zaufania do lekarza i to też jakoś mnie blokuje psychicznie żeby się udało..

Do góry