reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade 🤞🤞
Starania u nas o dziecko trwają już 5 lat.. Raz jest lepiej raz gorzej... Klinikę pierwszy raz odwiedziliśmy we wrześniu tego roku... Badania wyszły ok.
W sobotę( 14.11) miałam pierwszą inseminacje na dopiero co pękniętym pęcherzyku. W środę 25.11 mam się stawić na betę. Stąd moje pytanie czy delikatne bóle podbrzusza oraz takie uczucie " kucia " macicy jednorazowe są normalne? Próbuje się nie nakręcać, że się udało, aby się pozytywnie zaskoczyć w razie czego, a nie rozczarować. Chociaż ten cień szansy zawsze jest.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj[emoji846] będziemy mocno trzymać kciuki[emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.
W wywiadzie PCOS, nadwaga, IO, hiperprolaktynemia, mutacje..

Jutro, tj. 18.11 podchodzimy z partnerem do inseminacji.
To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.

Super trzymam kciuki za piękną betę[emoji4][emoji110]
I koniecznie pochwal się zdjęciem 2 kreseczek[emoji16]
Hej dziewczyny, ja na bete ide dopiero po pracy, mam nadzieje, ze wieczorem tez mozna.
Dzisiaj rano pierwszy raz zobaczylam 2 kreski na tescie [emoji7][emoji7] maz kazal mi nikomu nie mowic i jeszcze sie nie cieszyc, bo to za wczesnie. Ale sie poplakal [emoji5]

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.

To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.
Witamy. Przede wszystkim pozytywne nastawienie, dużo spokoju chociaż to będzie ciężkie 🙂 i nie nastawiaj się na to że napewno się uda albo napewno się nie uda. Statystyki mówią o 15 % skuteczności i trzeba o tym pamiętać. Oczywiście życzę wam z całego serca żeby za pierwszym razem się udało 😃 postaraj się podejść z w miarę chłodną głową 😉

Witaj wśród nas[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110][emoji110]
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade [emoji1696][emoji1696]
Starania u nas o dziecko trwają już 5 lat.. Raz jest lepiej raz gorzej... Klinikę pierwszy raz odwiedziliśmy we wrześniu tego roku... Badania wyszły ok.
W sobotę( 14.11) miałam pierwszą inseminacje na dopiero co pękniętym pęcherzyku. W środę 25.11 mam się stawić na betę. Stąd moje pytanie czy delikatne bóle podbrzusza oraz takie uczucie " kucia " macicy jednorazowe są normalne? Próbuje się nie nakręcać, że się udało, aby się pozytywnie zaskoczyć w razie czego, a nie rozczarować. Chociaż ten cień szansy zawsze jest.....

Hej dziewczyny, ja na bete ide dopiero po pracy, mam nadzieje, ze wieczorem tez mozna.
Dzisiaj rano pierwszy raz zobaczylam 2 kreski na tescie 😍😍 maz kazal mi nikomu nie mowic i jeszcze sie nie cieszyc, bo to za wczesnie. Ale sie poplakal ☺
Super super super 😃👍 czekamy na pozytywną betę 😍

Cześć Dziewczyny!

Witamy serdecznie w gronie staraczek! 🙂 Choć to trudne, trzeba sie uzboric w cierpliwosc i starac sie nie wyrokować w zaden sposob, bo i tak po zabiegu juz niebardzo mamy wplyw na to co sie wydarzy. Szanse na sukces sa, wiec pozostaje miec nadzieje, a my bedziemy wspierać i 3mac mocno kciuki. ✊✊Sam zabieg jest raczej bezbolesny i wrecz eskpresowy. Powodzenia juto! 😉 Ps. tez mam jutro rano inseminacje - moze bedzie Ci razniej! 💪

reklama
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade 🤞🤞
Bóle podbrzusza i 'kłucie' jest raczej normalne. Mam wrazenie, ze wiekszosc z nas to odczuwała. Teraz pozostaje sie uzbroic w cierpliwosc, staras sie myslec pozytywnie i mocno zasiskac kciuki, w czym na pewno Cie bedziemy wtórować. Szanse jak najbardziej sa, wiec glowa do gory! 🙂 ✊

Do góry