reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade 🤞🤞
Starania u nas o dziecko trwają już 5 lat.. Raz jest lepiej raz gorzej... Klinikę pierwszy raz odwiedziliśmy we wrześniu tego roku... Badania wyszły ok.
W sobotę( 14.11) miałam pierwszą inseminacje na dopiero co pękniętym pęcherzyku. W środę 25.11 mam się stawić na betę. Stąd moje pytanie czy delikatne bóle podbrzusza oraz takie uczucie " kucia " macicy jednorazowe są normalne? Próbuje się nie nakręcać, że się udało, aby się pozytywnie zaskoczyć w razie czego, a nie rozczarować. Chociaż ten cień szansy zawsze jest.....

Ostatnia edycja:
reklama
Witaj[emoji846] będziemy mocno trzymać kciuki[emoji110][emoji110]

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.
W wywiadzie PCOS, nadwaga, IO, hiperprolaktynemia, mutacje..

Jutro, tj. 18.11 podchodzimy z partnerem do inseminacji.
To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.

Super trzymam kciuki za piękną betę[emoji4][emoji110]
I koniecznie pochwal się zdjęciem 2 kreseczek[emoji16]
Hej dziewczyny, ja na bete ide dopiero po pracy, mam nadzieje, ze wieczorem tez mozna.
Dzisiaj rano pierwszy raz zobaczylam 2 kreski na tescie [emoji7][emoji7] maz kazal mi nikomu nie mowic i jeszcze sie nie cieszyc, bo to za wczesnie. Ale sie poplakal [emoji5]

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.

To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.
Witamy. Przede wszystkim pozytywne nastawienie, dużo spokoju chociaż to będzie ciężkie 🙂 i nie nastawiaj się na to że napewno się uda albo napewno się nie uda. Statystyki mówią o 15 % skuteczności i trzeba o tym pamiętać. Oczywiście życzę wam z całego serca żeby za pierwszym razem się udało 😃 postaraj się podejść z w miarę chłodną głową 😉

Witaj wśród nas[emoji846] trzymam kciuki żeby się udało[emoji110][emoji110]
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade [emoji1696][emoji1696]
Starania u nas o dziecko trwają już 5 lat.. Raz jest lepiej raz gorzej... Klinikę pierwszy raz odwiedziliśmy we wrześniu tego roku... Badania wyszły ok.
W sobotę( 14.11) miałam pierwszą inseminacje na dopiero co pękniętym pęcherzyku. W środę 25.11 mam się stawić na betę. Stąd moje pytanie czy delikatne bóle podbrzusza oraz takie uczucie " kucia " macicy jednorazowe są normalne? Próbuje się nie nakręcać, że się udało, aby się pozytywnie zaskoczyć w razie czego, a nie rozczarować. Chociaż ten cień szansy zawsze jest.....

Hej dziewczyny, ja na bete ide dopiero po pracy, mam nadzieje, ze wieczorem tez mozna.
Dzisiaj rano pierwszy raz zobaczylam 2 kreski na tescie 😍😍 maz kazal mi nikomu nie mowic i jeszcze sie nie cieszyc, bo to za wczesnie. Ale sie poplakal ☺
Super super super 😃👍 czekamy na pozytywną betę 😍

Cześć Dziewczyny!

Witamy serdecznie w gronie staraczek! 🙂 Choć to trudne, trzeba sie uzboric w cierpliwosc i starac sie nie wyrokować w zaden sposob, bo i tak po zabiegu juz niebardzo mamy wplyw na to co sie wydarzy. Szanse na sukces sa, wiec pozostaje miec nadzieje, a my bedziemy wspierać i 3mac mocno kciuki. ✊✊Sam zabieg jest raczej bezbolesny i wrecz eskpresowy. Powodzenia juto! 😉 Ps. tez mam jutro rano inseminacje - moze bedzie Ci razniej! 💪

reklama
Cześć dziewczyny!
Obserwuje Was tutaj już dłuższy czas. Za każdą trzymam gorąco kciuki! Dziewczyny damy rade 🤞🤞
Bóle podbrzusza i 'kłucie' jest raczej normalne. Mam wrazenie, ze wiekszosc z nas to odczuwała. Teraz pozostaje sie uzbroic w cierpliwosc, staras sie myslec pozytywnie i mocno zasiskac kciuki, w czym na pewno Cie bedziemy wtórować. Szanse jak najbardziej sa, wiec glowa do gory! 🙂 ✊

Do góry