reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Jest dobrze, dzięki :) Właśnie wróciłam. Mam zielone światło. :) Najprawdopodobniej w przyszły poniedziałek transfer. :) Także trzymajcie kciuki.
Ale długi kalendarz się zrobił 😃😲👍 super, życzę nam wszystkim żeby w przyszłym roku taka sama a nawet dłuższa była lista z terminami naszych porodów 😃😍
@kolor nadzieji - Kochana, czy możesz proszę usunąć z kelandarza mój „wstępny termin 2 IUI” z 19.11? Nie chce sztucznie wydłużać naszego grafiku 🙈🙉🙊 i jeśli to nie problem to dorzuć testowanie na 2.12 ✊🏻 Dziękuje ślicznie! 🌻 Dziewczyny, walczymy! 💪🏻🤗

reklama
To ja wpisując na 18 nie wykreslilam z 19 moje malutkie przeoczenie[emoji16]
@kolor nadzieji - Kochana, czy możesz proszę usunąć z kelandarza mój „wstępny termin 2 IUI” z 19.11? Nie chce sztucznie wydłużać naszego grafiku [emoji85][emoji86][emoji87] i jeśli to nie problem to dorzuć testowanie na 2.12 [emoji1307] Dziękuje ślicznie! [emoji258] Dziewczyny, walczymy! [emoji1320][emoji847]

Hej dziewczyny, narazie uciekam z tego tematu, jestem po udanym ivf, mam nadzieje, ze każda z Was zobaczy pozytywny test lub bete. Radość była niesamowita, teraz tylko modlić się, żeby ciąża się utrzymała. Jak będziecie mieć jakieś pytanka to chętnie odpowiem. Powodzenia!🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Gratuluję Kochana🥰

Hej dziewczynki trzymam kciuki za dzisiejsze wasze wizyty monitoringi testowanie i aid[emoji123][emoji4]
Ja niestety zaczęłam się martwić o moje maleństwo ponieważ wczoraj zaczęłam krwawic. Co prawda było to jednorazowe krwawienie z niewielką ilością krwi ale jednak była to krew[emoji17] z tyłu głowy mam już myśli że to jednak początek końca mojego marzenia że za wcześnie się cieszyłam tym szczęściem i teraz będę to przeżywać bardziej[emoji20] gin mi kazał dołożyć progesteronu i czekać na czwartkową wizytę ale wątpię żeby miał mi coś pozytywnego do powiedzenia[emoji17] poprostu czuje że jest źle i że dobrego zakończenia nie będzie[emoji24]
Nie myśl tak, krwawienie się często pojawia nawet w tym momencie co miała przyjść @ bo organizm różnie reaguje. Są dziewczyny, co olamia cały pierwszy trymestr a ciąża rozwija się prawidłowo. Bierz co lekarz kazał i odganiaj złe myśli. :)

Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.
W wywiadzie PCOS, nadwaga, IO, hiperprolaktynemia, mutacje..

Jutro, tj. 18.11 podchodzimy z partnerem do inseminacji.
To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.

reklama
Cześć Dziewczyny!

Jestem nowa na forum, jednak moja historia dotycząca starań o dzidziutka ma już prawie 2 lata.
W wywiadzie PCOS, nadwaga, IO, hiperprolaktynemia, mutacje..

Jutro, tj. 18.11 podchodzimy z partnerem do inseminacji.
To nasza pierwsza procedura i nie wiem czego się spodziewać - proszę o wsparcie i trzymanie mnie w pionie kiedy każdy ból brzucha, piersi będzie dla mnie objawem ciąży :)

Z jednej strony pokładam dużą nadzieje w tej procedurze, ale patrząc na statystyki to... no same wiecie - po pewnym czasie człowiek już nie wierzy i czeka aż coś sie wydarzy.
Witaj :) Będzie dobrze!!! Połowa sukcesu to pozytywne nastawienie.

Do góry