Prawie jak u mnie. Wg okresu -28.04; usg- 30.04Według okresu 29 kwiecień , według USG 2 maj, ale mówi ze to może się zmienić jeszcze ty chyba koniec marca jak patrzyłam
reklama
Kolendra29
Fanka BB :)
Zaraz mam iui. Trzymajcie kciuki! Drugie podejście
Claudia2405
Zaciekawiona BB
Oo to super możemy się wspólnie wspierać i wymieniać doświadczeniamiPrawie jak u mnie. Wg okresu -28.04; usg- 30.04
kaapo
Dziewczyny, które brały Euthyrox - po jakim czasie zauważyłyście u siebie obniżenie poziomu TSH? Ja przed IUI wystartowałam z TSH niecałe 2, następnie spadło do 0,2 przez to, że brałam jod, powoli wracało aż wróciło do ponad 4, a za tydzień miałam mieć IUI i zastanawiam się czy jest w ogóle sens podchodzić
Mi najpierw wzroslo do 11 po stymulacji a potem spadlo do 0,04 . po zmniejszonej dawce euthyroxu spadlo mi jeszcze nizej. Mozliwe, ze przecieciala sie uaktywnily a jutro mam iuiDziewczyny, które brały Euthyrox - po jakim czasie zauważyłyście u siebie obniżenie poziomu TSH? Ja przed IUI wystartowałam z TSH niecałe 2, następnie spadło do 0,2 przez to, że brałam jod, powoli wracało aż wróciło do ponad 4, a za tydzień miałam mieć IUI i zastanawiam się czy jest w ogóle sens podchodzić
Adziunia
Dziewczyny podnoszę ważny temat...ważny dla naszej psychiki, bo to poważnie idzie oszaleć czytając cały internet w temacie iui i in vitro...i czekając na kolejne ich etapy. Wrzucajcie propozycję jak zająć sobie czas, żeby głowa trochę odpoczęła?
Siłownia? Fitnesy? Robótki ręczne? Szycie maseczek?;D
Każdy pomysł mile widziany!
eij
Ja na szczęście nie mam już problemu z nadmiernym myśleniem na początku było ciężko ale z czasem doszłam do wniosku że trzeba żyć dniem dzisiejszym, zająć się codziennymi obowiązkami. Więc rano idę do pracy, wracam o 16 00, wychodzę z psiakiem na spacer, wracam i robię obiad, mąż wraca z pracy po 18 00, jemy. Później odpoczynek i znowu z psem i koniec dnia także mi leci szybko. A może jakiś fajny serial? Ja swojego czasu starsznie wkrecilam się w dwa seriale na Netflix, jak lubisz kryminały z domieszką psychologii i polityki to polecam "Designated survivor" oraz " Sposób na morderstwo".Dziewczyny podnoszę ważny temat...ważny dla naszej psychiki, bo to poważnie idzie oszaleć czytając cały internet w temacie iui i in vitro...i czekając na kolejne ich etapy. Wrzucajcie propozycję jak zająć sobie czas, żeby głowa trochę odpoczęła?
eij
To ja tak w kółko moge oglądać Chirurgow i Teorię Wielkiego PodrywuKot, pies, remont, ja oglądam przyjaciół w kółko jak skończę to znów od początku, niestety od tego nie da się odciąć.
reklama
PałkaZapałka
Kocham chirurgów i teorie bardzo lubię.To ja tak w kółko moge oglądać Chirurgow i Teorię Wielkiego Podrywu
Ja na Netflix wykręciłam się w "Jane, the virgin"
Podziel się: