PałkaZapałka
Fanka BB :)
Matko tak mi przykro...ty nie płaczesz ale ja tak. Tak bardzo chciałam żeby się udało. Mocno mocno cię przytulamU mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Matko tak mi przykro...ty nie płaczesz ale ja tak. Tak bardzo chciałam żeby się udało. Mocno mocno cię przytulamU mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
Nie poddawaj się! Na pewno da się znaleźć przyczynę i max za kilka miesięcy będziesz chodziła z dużym brzuszkiem. Zresztą tak jak my wszystkie!U mnie beta 0 to koniec nie mam siły nawet plakac
DziekujeMatko tak mi przykro...ty nie płaczesz ale ja tak. Tak bardzo chciałam żeby się udało. Mocno mocno cię przytulam
Dziekuje choć teraz bardzo trudno mi w to uwierzyć teraz docierać zaczyna do mnie to co się wydarzyło. I że to już koniec. Za jakiś czas spróbuję poukładać sobie plan w głowie i wówczas na pewno coś za zne robić jakby ktoś miał pomyślą napewno chętnie skorzystam. Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia jak zwykle jesteście KochaneNie poddawaj się! Na pewno da się znaleźć przyczynę i max za kilka miesięcy będziesz chodziła z dużym brzuszkiem. Zresztą tak jak my wszystkie!
Nie wiem co mnie dzisiaj podkusiło,ale mialam w domu jeden sikany test i go zrobiłam - 10 dni po iui. Wyszedl cień cienia drugiej kreski - jak myślicie czy to moze być sprawka Ovirelle? Nie wiem co mi przyszło do głowy z takim wczesnym testowaniem, jakiś impuls bo mam świadomość,że sie nie powinno takich rzeczy robic :-).
Dziekuje [emoji176]choć teraz bardzo trudno mi w to uwierzyć teraz docierać zaczyna do mnie to co się wydarzyło. I że to już koniec. Za jakiś czas spróbuję poukładać sobie plan w głowie i wówczas na pewno coś za zne robić jakby ktoś miał pomyślą napewno chętnie skorzystam. Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia jak zwykle jesteście Kochane [emoji176][emoji7]
Kochana jeżeli wyszedł cień cienia to gratuluję jesteś w ciąży mi 10 dni po inseminacji tez wyszedł cień cienia, po dwóch dniach dalej cień cienia ale mocniejszy i 14 dni po beta 130 gratuluję Kochana ❤❤❤❤❤Nie wiem co mnie dzisiaj podkusiło,ale mialam w domu jeden sikany test i go zrobiłam - 10 dni po iui. Wyszedl cień cienia drugiej kreski - jak myślicie czy to moze być sprawka Ovirelle? Nie wiem co mi przyszło do głowy z takim wczesnym testowaniem, jakiś impuls bo mam świadomość,że sie nie powinno takich rzeczy robic :-).
Hehe robienie testow moze byc uzalezniajace:-)postaram się wspiac na wyżyny cierpliwosci i w piątek zrobie bete.Nie wiadomo, musisz teraz robic codziennie zeby sprawdzić czy rośnie czy maleje najlepiej idź na Betę
Pokaż zdjęcie testuNie wiem co mnie dzisiaj podkusiło,ale mialam w domu jeden sikany test i go zrobiłam - 10 dni po iui. Wyszedl cień cienia drugiej kreski - jak myślicie czy to moze być sprawka Ovirelle? Nie wiem co mi przyszło do głowy z takim wczesnym testowaniem, jakiś impuls bo mam świadomość,że sie nie powinno takich rzeczy robic :-).