Dzieki! Dopiero pierwsze iuiZaskoczyło coś a to jest ważne w perspektywie dalszych starań. Jeszcze będzie pięknie tylko trzeba trochę poczekać a która to była twoja iui?
reklama
eij
Fanka BB :)
Dokładnie. Jesteśmy bardziej świadome ciąży, również jej zagrożeń i różnych scenariuszy które mogą się zdarzyć. I ta obawa jest naturalna ale nie może być dominująca w życiu. Niech ona zostanie gdzieś z tyłu głowy a my cieszmy się z tego cudownego okresu ciążyTak mi się wydaje, że bardziej się martwimy bo wiemy że zajście w kolejną ciążę nie będzie tak proste jak u zwyczajnych par.
eij
Mnie czeka pierwsza we wrześniu jak dobrze wszystko pójdzie.Dzieki! Dopiero pierwsze iui
Motylkowo
Mi dobra koleżanka położna powiedziała gdy bałam się czy będzie serducho biło. Gdyby coś się działo niedobrego z ciąża to bys się źle czuła. Koleżanka pracuje z lekarzem ginekologiem i widziała wiele kobiet we wczesnych Stratach ciąż.To 2,5 tygodniu dnia po mnie. Ja teraz mam lekarza w środę i liczę że serduszko nie przestało bić a mały urósł jak należy.
PałkaZapałka
Ja właśnie ostatnio zaczęłam się czuć lepiej. Wcześniej nawet nie mogłam stać przy kuchence czy zmywać bo zatlraz mi nogi miekly i duszno się robiło. Dziś kończę 9 tydzien więc może po prostu już czas by było trochę lepiej.Mi dobra koleżanka położna powiedziała gdy bałam się czy będzie serducho biło. Gdyby coś się działo niedobrego z ciąża to bys się źle czuła. Koleżanka pracuje z lekarzem ginekologiem i widziała wiele kobiet we wczesnych Stratach ciąż.
PałkaZapałka
Czyli coś załapało za 1 podejściem, super myślę, że za drugim będzie pełen sukces a pierwsza była trochę jak ten pierwszy nalesnik.Dzieki! Dopiero pierwsze iui
Parsley
Hej Dziewczyny,
Jestem po monitoringu do 2 IUI, najprawdopodobniej będzie we wtorek, bo pęcherzyk ma teraz 15 z kawałkiem
Swoją drogą jak wyznaczacie z lekarzem dzień IUI? Przy 1 IUI robiłam test owulacyjny i na tej podstawie nast. dnia miałam IUI.
Jestem po monitoringu do 2 IUI, najprawdopodobniej będzie we wtorek, bo pęcherzyk ma teraz 15 z kawałkiem
Swoją drogą jak wyznaczacie z lekarzem dzień IUI? Przy 1 IUI robiłam test owulacyjny i na tej podstawie nast. dnia miałam IUI.
To się uczepię Twojego ogona, bo ja piąty7 tydzień (6+2)
I właśnie w przyszłym tygodniu mam dopiero dzwonić i umówić się na pierwsza wizytę.
I jestem ciekawa czy już będzie coś widać ... i słychać .
Też tak mam. To cały czas siedzi mi w głowie.Tak mi się wydaje, że bardziej się martwimy bo wiemy że zajście w kolejną ciążę nie będzie tak proste jak u zwyczajnych par.
Zazwyczaj sama wszystko robię włącznie z remontami i rzadko proszę męża o pomoc.
Ale teraz mega uważam na siebie. Nic nie dźwigam, nie przeciążam i zmuszam do żadnej pracy, ograniczam się tylko do spacerów. Mąż żartuje, ze nawet pilota mu nie mogę podać, bo jestem w ciąży.
reklama
PałkaZapałka
Ja miałam tak, że poszłam na monitoring i był pęcherzyk 15. Więc liczył że za dwa dni będzie 19 i zrobił wtedy kolejny monitoring. Okazało się że pęcherzyk ma 20 i powiedział że na następny dzień zabieg. Ale ja nie miałam cyklu stymulowanego niczym tylko na naturalnymHej Dziewczyny,
Podziel się: