reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Iui - inseminacja w walce o pierwszą dzidzię

Po której Inseminacji zaszłaś w ciążę?

• Wszystkich głosujących
    295
Sylha oj tak tak denerwowałam się przed usg połówkowym brakiem ruchów, ale zobaczyłam na USG jak macha raczkami , nóżkami i się uspokoiłam-teraz nadal czekam na mocniejsze kopniaczki i mysli wiadomo sa różne(ciągle są jakieś obawy i chyba tego poprostu nie da się uniknąć już)dlatego czekam teraz na wizytę 18 maja i zobaczę moją Lenkę.
No ciekawe jak to u Ciebie bedzie-dwa bobaski to może wczesniej poczujesz:-)No do tego 20tyg jeszcze daleko, ale zobaczysz że zleci.

reklama
Witam sie pierwsza:-)
U mnie popadało w nocy i może dziś nie bedzie takiego upału.
Mój M już poleciał drzewo rąbać,a ja zmykam śniadanko szykowac-miłego dnia dla Was!

Madzia- spania nie masz jak ja:-),

Mnie z kolei zaś dzisiaj boli brzuch, ale to raczej sprawy żołądkowo -jelitowe:-(, w niedzielę była imprezka się pojadło, we wtorek grilla się mordowało i miałam problem z toaletą więc poczęstowałam się czopkiem w środę i tak jakoś mam biegunkę od tego czasu a dzisiaj doszedł jeszcze ten ból:-(mam nadzieję, że moje maleństwa mają się dobrze:-(

~hej Wam :) ja ostatnio zabiegana bylam ale podczytywalam.. teraz juz zapomnialam co ktora pisala ale jutro posiedze z Wami to przeczytam jeszcze raz :)
Lindi.. no czas biegnie, ja sie zaczynam troszke bac tego co bedzie, jak sobie poradzem jak moj pies zareaguje na male dziecko i czy zosia sie nie bedzie bala bo moja to taka szczekajaca jest... pilnuje domu a tu sasiedzi przeciez sie kreca...

Błonka- jedna z drugą się przyzwyczają:-), a psina na końcu nie będzie wózka na krok odstępować. Koleżanka ma takiego malutkiego kundelka- strasznie szczeka, ujada i w ogóle jakiś rozchisteryzowany pies, który dzieci nie cierpiał do póki się dziecko nie pojawiło- teraz razem w kojcu się bawią- mała może jej robić dosłownie wszystko a pies nic...:eek:

U nas burzowo na maxa, tzn, wszędzie w koło tylko nie u nas!!!Wszędzie rąbie, straże latają a my....cisza, totalna cisza- jak zwykle, my to naprawdę mieszkamy w jakimś trójkącie bermudzkim....

hej :) a ja... dopiero wstalam ....... jestem po sniadanku i musze rozmrozic kotlety na obiad itp... eh a tak mi sie nic nie chce... moze zaczne od kawy :)

Czesc Dziewczyny. U mnie słoneczko od rana, choć chmury w oddali się czają. Byłam wczoraj u lekarza, konsultowałam się w sprawie podejścia do kolejnej IUI. Tym razem lekarz przepisał mi na wzrost pęcherzyków FEMARĘ. Czy któras z Was zna ten lek? Bo czytając ulotkę to wynika z niej, że stosuje się ją w chorobach nowotworowych. Lakarz stwierdził, że nie moge tak długo brać Clo a po femarze będzie ładniejsze endo.
Podpytałam lekarza co dalej jeśli kolejna IUI nie będzie skuteczna. Stwierdził,że wtedy już zostaje tylko in vitro. Nie ma metod pośrednich. Aż mi ciarki przeszły jak wymowił to słowo. Nigdy nie przypuszczałam, że może mnie to dotyczyć :-( Powiedział, ze koszty to do około 11 tyś :szok: Powiedział, ze w międzyczasie możemy zbadać Kariotyp. Czy też to badałyście? Napiszcie proszę gdzie można to zbadać, za ile i jak długo czekałyście. Czy te badanie jest refundowane przez NFZ? Będę Wam wdzięczna za podpowiedzi w tym temacie. Pozdrawiam cieplutko!

reklama
Witam się i ja:-), ja co prawda pobudka już o 7,30- co po ostatnich wstawaniach nawet późno....
Zrobiłam przegląd szafy i 3/4 ciuchów poszło w długą:szok::szok:, ale jeszcze mam co założyć i już mam moje szmatki zamówione przez neta:-),

Eevlee- ja kariotypu nie miałam robionego, ale SOny i Lilonka mają temat wyczajony. Z moim inv zamknęliśmy się w 7tys.

Do góry